Antena Meniu Search
x

Detalii teribile în crima de la petrecerea burlacilor din Galaţi. Ucigaşul adolescent a fost abandonat de mama plecată în Spania

Scene şocante la o petrecere a burlacilor, în judeţul Galaţi. Fratele mirelui, un tânăr de 19 ani, a fost ucis de un prieten în vârstă de doar 15 ani. Totul s-a întâmplat foarte repede şi nimeni nu a putut interveni. Agresorul a fost reţinut, iar anchetatorii caută o explicaţie pentru atac.

Scene şocante la o petrecere a burlacilor, în judeţul Galaţi. Fratele mirelui, un tânăr de 19 ani, a fost ucis de un prieten în vârstă de doar 15 ani. Totul s-a întâmplat foarte repede şi nimeni nu a putut interveni. Agresorul a fost reţinut, iar anchetatorii caută o explicaţie pentru atacul violent. Vă avertizăm, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Trebuia să nu îl omoare! Să îi fi făcut ceva, dar să nu-l fi omorât! El se duce în puşcărie, vine înapoi. Dar el din pământ nu mai vine! Ne-a rupt inima la toţi, spune copleşită de durere bunica victimei.

O familie întreagă trebuia să petreacă astăzi la nuntă, iar acum se pregăteşte de înmormântare. Petrecerea burlacilor s-a terminat azi noapte cu o crimă. Cosmin, fratele mirelui, a fost atacat de un adolescent de 15 ani. Venise înarmat la petrecere, de aceea anchetatorii cred a premeditat totul. Iar oamenii din localitate spun că ar fi fost băut şi drogat. 

Marian Gălie - viceprimarul comunei Măstăcani, judeţul Galaţi: Ei si consuma plante, substante etnobotanice. Sub influenta substantelor astora, a actionat fara control, cel putin autorul.

Liliana Istrate - purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi: Inculpatul venise inarmat cu un cutit luat de acasa pe care l-a folosit in agresarea victimei. I-a aplicat patru lovituri de cutit care au dus la moartea acestuia. 

Băiatul de 19 ani ar fi trebuit să fie astăzi cavaler de onoare la două nunţi, a prietenului şi a fratelui său. Cel din urmă a mers la starea civilă să anuleze totul. 

Ana Vieru -  bunica victimei: Acum s-au dus sa scoata din primărie certificatul si pe mireasa o duce la maica-sa. Cum sa vina sa il vada pe cumnat mort? Mai e si gravida! 

Ne pare rau ca sunt altii care sunt pleava societiatii, dar el nu merita sa aiba soarta asta, spune un vecin.

Până acum o lună, agresorul a stat în Bucureşti, iar cunoscuţii spun că obişnuia să consume substanţe etnobotanice. Cu părinţii divorţaţi şi mama plecată în Spania, băiatul s-a mutat la bunica lui, în satul Chiraftei din Galaţi. Cu tânărul pe care l-a înjunghiat ar fi avut conflicte în trecut din cauza unor fete. 

Marian Gălie - viceprimar comuna Măstăcani: El a fost abandonat de mama si, neavand cine sa mai aiba grija de el, s-a refugiat la bunica. 

Procurorii au decis să îl reţină pentru 24 de ore. Pentru că nu a împlinit încă 16 ani, medicii trebuie să stabilească dacă adolescentul avea sau nu discernământ. Numărul cazurilor în care minorii ajung în faţa judecătorilor acuzaţi de omor a crescut în ultimii ani. De la 44 de cazuri în 2011, la 95 în 2015. Asta înseamnă că la fiecare trei zile un minor este acuzat de o crimă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Detalii teribile în crima de la petrecerea burlacilor din Galaţi. Ucigaşul adolescent a fost abandonat de mama plecată în Spania