Antena Meniu Search
x

Apropiații polițistei din Gorj, care s-a sinucis după ce şi-ar fi executat mama şi copilul, ar fi ascuns depresia femeii pentru a-i proteja cariera

Apar informaţii şocante în cazul poliţistei din Gorj care şi-ar fi executat mama şi copilul, apoi s-a sinucis. Deşi suferea de o depresie puternică, femeia nu a primit ajutor. Potrivit unor surse din anchetă, apropiaţii ar fi ţinut ascuns acest lucru, pentru a-i proteja cariera în Poliţie.

Vezi și

Apar informaţii şocante în cazul poliţistei din Gorj care şi-ar fi executat mama şi copilul, apoi s-a sinucis. Deşi suferea de o depresie puternică, femeia nu a primit ajutor. Potrivit unor surse din anchetă, apropiaţii ar fi ţinut ascuns acest lucru, pentru a-i proteja cariera în Poliţie. În plus, soţul şi-a lăsat arma încărcată pe masă şi a plecat la cumpărături, deşi ar fi trebuit să o păstreze într-o cutie specială, sub cheie. Nu e exclus ca agentul să nu fi ştiut regulamentul armelor. Bărbatul a fost recrutat în Poliţie, din rândul civililor.

Instabilă emoţional şi ignorată de apropiaţi, Adela Lăpădatu şi-ar fi asasinat mama şi copilul de 6 luni. Crimele fi putut fi prevenite, spun surse din anchetă.

Politistul a declarat anchetatorilor ca urma intre in tura, dar pentru ca a fost rugat de sotie sa-i cumpere medicamente, si-a lasat arma pe masa. Cand s-a intors, şi-a gasit familia executată cu arma din dotare.

A lăsat pistolul încărcat la vedere, deşi ştia că soţia lui sufera de depresie, o afecţiune extrem de periculoasă, pe care toţi din jurul ei ar fi ignorat-o.

Pe acelaşi subiect

Daniel Brotea, fost şef al Poliţiei Transporturi Feroviare Gorj

Familia din care provenea poliţista este o familie deosebită, poliţista a fost un om şi o poliţistă deosebită. Este inexplicabil ceea ce s-a întâmplat, neprevăzutul este la orice pas.

Potrivit regulamentului, arma din dotare trebuie ţinută descărcată, într-o cutie metalică montată în perete sau în podea. Seiful conţine două compartimente - unul pentru pistol, celălalt pentru muniţie. Ambele trebuie închise cu cheia.

Reguli pe care poliţistul ar fi trebuit să le ştie. Bărbatul lucrează din 2016 în Poliţie. A fost recrutat din surse externe, fără nicio pregătire. Înainte, a fost consilier în cadrul primăriei din Rovinari. Abia după încadrare, a fost trimis pentru un curs de şase luni la Câmpina.

Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual:

După doi ani de zile, ar fi trebuit să avem acele deprinderi necesare unui loc de muncă, chiar din surse externe fiind. E clar că el a fost lăsat din neglijenţă, undeva la îndemâna familiei, a soţiei şi a facilitat sau a fost una dintre cauzele care a facilitat această tragedie.

Poliţistul este acum anchetat de superiori şi ar putea fi demis. Tatăl şi-a condus astăzi pe ultimul drum soţia, copilul şi socra.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Apropiații polițistei din Gorj, care s-a sinucis după ce şi-ar fi executat mama şi copilul, ar fi ascuns depresia femeii pentru a-i proteja cariera