Antena Meniu Search
x

Mama din Timişoara care şi-a ucis fetiţa de doar 4 ani este o fostă educatoare. Motivul teribilei crime este halucinant (Video)

Crimă şocantă în Timişoara! O femeie şi-a ucis fetiţa de numai patru ani şi apoi a încercat să se sinucidă. Femeia, fostă educatoare, ar fi făcut teribilul gest

Crimă şocantă în Timişoara! O femeie şi-a ucis fetiţa de numai patru ani şi apoi a încercat să se sinucidă. Femeia, fostă educatoare, ar fi făcut teribilul gest ca să se razbune pe soţ.

Tragedia s-a petrecut în cartierul timişorean Ronaţ.

  • Citeşte şi: Mama criminală din Timişoara avea discernământ când şi-a ucis fetiţa de 4 ani! Oana Neţ, faţă în faţă cu medicii legişti (Video)

Era aproape ora 11 noaptea, când Oana Neț, în vârstă de 38 de ani, după o ceartă cu soţul ei, a luat fetiţa de 4 ani, a dus-o în baie şi a ucis-o. 

Oana Neț, în vârstă de 38 de ani, şi-a ucis fetiţa de 4 ani

Sursa foto: tion.ro

Când a realizat ce a făcut, mama fetiţei a sunat la 112. Poliţiştii au fost nevoiţi să spargă uşa locuinţei, deoarece femeia era în stare de şoc şi nu a deschis. 

În timpul cercetărilor la faţa locului, tânăra a acuzat stări de rău şi a început să vomite. Ea le-ar fi spus oamenilor legii că a înghiţit erbicid, iar poliţiştii au chemat un echipaj SMURD.

Oana Neț, în vârstă de 38 de ani, şi-a ucis fetiţa de 4 ani

Femeia a fost preluată de ambulanţă şi dusă sub escortă la Spitalul Municipal din Timişoara.

De asemenea, cadavrul fetiţei de patru ani a fost transportat la Medicina Legală pentru efectuarea necropsiei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În faţa anchetatorilor, femeia a recunoscut crima, însă nu a dat nicio motivaţie. 

Tatăl copilei, care se afla la serviciu, a venit într-un suflet acasă după ce a primit îngrozitoarea veste şi este devastat de durere. 

Mama fetiţei a fost educatoare la o grădiniţă mai mulţi ani, însă îşi luase concediu fară plată şi voia să-şi găsească un alt job. Terminase Liceul de Arte Plastice, iar apropiaţii spun că era foarte talentată.

Se pare că femeia a decis să-şi ucidă propriul copil din dorinţa de a se răzbuna pe soţul ei, cu care ar fi avut mai multe certuri. O astfel de discuţie ar fi avut şi înainte de comiterea crimei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Mama din Timişoara care şi-a ucis fetiţa de doar 4 ani este o fostă educatoare. Motivul teribilei crime este halucinant (Video)