Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Crimă înfiorătoare la Timişoara. Un tânăr de 29 de ani şi-a ucis soţia, apoi a intrat cu maşina în stâlp. Poliţiştii, îngroziţi când au găsit-o pe fată (Video)

Crimă înfiorătoare, noaptea trecută, în Timişoara. Un tânăr de 29 de ani din Gorj şi-a ucis soţia de 26 de ani cu mai multe lovituri de cuţit, apoi a încercat să se sinucidă.

de Redactia Observator

la 24.05.2018 , 09:43

Crimă înfiorătoare, noaptea trecută, în Timişoara. Un tânăr de 29 de ani din Gorj şi-a ucis soţia de 26 de ani cu mai multe lovituri de cuţit, apoi a încercat să se sinucidă.

Tragedia a avut loc într-un bloc de pe strada Martir Angela Sava, din Calea Girocului, Timișoara.

După ce şi-a omorât cu sânge rece soţia, bărbatul s-a urcat la volanul maşinii sale şi a gonit cu mare viteză izbindu-se de un stâlp pe care l-a pus la pamânt.

Articolul continuă după reclamă

Polițiștii au aflat despre crimă după accident. Când agenţii au ajuns la fața locului, Sorin Olteanu le-a spus că și-a ucis soția.

Imediat, un echipaj s-a deplasat la locuința acestuia, iar poliţiştii au avut parte de imagini de coșmar. O tânără zăcea într-o baltă de sânge, cu un cuțit lângă ea. 

Din primele informații, cei doi s-au certat, iar băbatul a ucis-o pe soția sa, Raluca Elena Olteanu, de loc tot din Târgu Cărbuneşti, judeţul Gorj, cu mai multe lovituri de cuțit în spate. 

Polițiștii fac cercetări, iar bărbatul este la Spitalul Municipal din oraș, unde este supus unei intervenții chirurgicale.

Cei doi erau căsătoriţi de anul trecut şi tocmai îşi cumpăraseră apartamentul în care locuiau, în zona Girocului.

Se pare însă că bărbatul era foarte gelos şi i-a făcut femeii mai multe reproşuri, astfel că tânăra i-a spus că vrea să se despartă.

Gândul că soţia ar putea să-l părăseasca i-a întunecat minţile acestuia, care a luat un cuţit şi a înjunghiat-o pe fată în spate, lăsând-o să zacă într-o baltă de sânge în holul apartamentului.

Criminalistii au prelevat probe de la locul crimei, iar medicii legisti au preluat trupul neinsufletit al tinerei pentru autopsie.

Procurorii îl vor audia pe bărbat pentru a stabili cu precizie ce s-a înâamplat noaptea trecută.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Crimă înfiorătoare la Timişoara. Un tânăr de 29 de ani şi-a ucis soţia, apoi a intrat cu maşina în stâlp. Poliţiştii, îngroziţi când au găsit-o pe fată (Video)