Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Crimă la Vaslui. Un bărbat şi-a ucis soţia cu coasa, din gelozie

Un bărbat de 52 de ani, din Vaslui, şi-a măcelărit soţia şi mamă a doi copii cu coasa, într-un acces de gelozie. Femeia de 50 de ani a încercat să să refugieze la o vecină, însă soţul ei a venit după ea şi a târât-o până acasă, unde a bătut-o şi a apoi a lovit-o de mai multe ori cu o coasă.

de Cristian Ionescu

la 26.06.2019 , 20:23

Crimă la Vaslui. Un bărbat şi-a ucis soţia cu coasa, din gelozie

Un bărbat de 52 de ani, din Vaslui, şi-a măcelărit soţia şi mamă a doi copii, cu coasa, într-un acces de gelozie. Femeia de 50 de ani a încercat să să refugieze la o vecină, însă soţul ei a venit după ea şi a târât-o până acasă, unde a bătut-o şi a apoi a ucis-o.

Medicii care au ajuns la faţa locului nu au putut face nimic pentru victimă, femeia fiind practic eviscerată de soţul său.

Crimă la Vaslui. Un bărbat şi-a ucis soţia cu coasa

Articolul continuă după reclamă

Cezar S. din Puieşti, judeţul Vaslui, şi-a ucis soţia după ce a fost cuprins de un acces de gelozie. El a pus mâna pe o coasă, pe care o avea în curte şi a lovit-o cu sete pe femeie, provocându-i răni groaznice.

Ea a încercat iniţial să fugă de furia soţului, refugiindu-se la o vecină, însă bărbatul a venit după ea şi a târât-o înapoi în curte, după care a ucis-o.

Cadrele medicale  nu au putut  face nimic pentru victima, care  zăcea într-o baltă de sânge, având o plagă tăiată abdominală. La fața  locului  au fost chemați polițiștii și procurorul criminalist  din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, pentru  a elucida circumstanțele producerii crimei.

Sătenii spun că au auzit scandalul, dar că nu au putut să o salveze pe femeie.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Crimă la Vaslui. Un bărbat şi-a ucis soţia cu coasa, din gelozie