Antena Meniu Search
x

Noi detalii cutremurătoare în cazul dublei crime din Gorj. Prietena poliţistei care și-a împușcat bebelușul şi mama face dezvăluiri teribile

Ies la iveală noi detalii cutremurătoare în cazul poliţistei din satul Ceauru, comuna Băleşti, de lângă Târgu Jiu, Gorj, care și-a împușcat mama și copilul iar apoi s-a sinucis.

Ies la iveală noi detalii cutremurătoare în cazul dublei crime din Gorj, unde o politistă din satul Ceauru, comuna Băleşti, de lângă Târgu Jiu, Gorj, care și-a împușcat mama și copilul iar apoi s-a sinucis.

O polițistă de la Transporturi Feroviare Târgu-Jiu a îngrozit, aseară, o ţară întreagă după ce şi-a împușcat mama și fiul de numai șase luni, apoi s-a sinucis, folosind arma soțului ei, și el agent la Mătăsari. Bărbatul se afla la cumpărături în momentul comiterii crimelor.

Când a descoperit nenorocirea, soţul femeii a sunat imediat la 112. 

Pe acelaşi subiect

"În jurul orei 19.00, un polițist din cadrul Postului de Poliție comunal Mătăsari a sesizat, prin apel 112, că soția sa, agent de poliție la TF Târgu-Jiu, încadrată în 2006, și-a împușcat mortal mama, în zona toracelui, după care s-a împușcat în cap, folosind pistolul din dotarea acestuia. Deplasându-se la fața locului, în comuna Bălești, sat Ceauru, județul Gorj, în interiorul locuinței, polițiștii au găsit și un minor, în vârstă de șase luni, care a fost transportat la spital, cu leziuni în zona capului. Polițista a fost găsită căzută, lângă ușa de la intrarea în locuință, cu pistolul lângă ea, iar mama acesteia într-o cameră, în pat.

La acest moment, polițiștii efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii acestui eveniment. 

Precizăm că polițista a fost testată psihologic, ultima dată în luna mai a anului 2017, înainte de a intra în concediu maternal. Polițistul deținea pistolul la domiciliu, conform prevederilor legale, iar ultimul control a fost efectuat la locuința acestuia, la începutul acestui an", a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Poliţista criminală suferea de depresie postnatală

O prietenă a criminalei a declarat pentru presa locală că, aflată în maternitate, poliţista ar fi intrat într-o depresie postnatală. 

"Își făcea mereu griji pentru copil, nu lăsa oamenii să se apropie de teamă să nu se îmbolnăvească micuțul, să nu ia microbi. Cred că era într-o depresie. Acum îmi dau seama că avea nevoie de ajutor", a mărturisit amica poliţistei, potrivit gorj-domino.ro.

Reamintim că, ieri seară, soţul poliţistei a sunat la 112, spunând că soția sa şi-a împușcat mama și fiul de numai șase luni, apoi s-a împușcat în cap. Femeia a folosit arma din dotarea soțului ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Noi detalii cutremurătoare în cazul dublei crime din Gorj. Prietena poliţistei care și-a împușcat bebelușul şi mama face dezvăluiri teribile