Antena Meniu Search
x

El e criminalul din Arad care şi-a ucis cu brutalitate socrul imobilizat la pat. A dezvăluit motivul pentru care a comis oroarea

Criminalul de 41 de ani din Arad care şi-a ucis socrul imobilizat la pat, de care trebuia să aibă grijă a fost reţinut.

Criminalul din Arad care şi-a ucis socrul imobilizat la pat a dezvăluit motivul faptei sale Vezi și

Criminalul de 41 de ani din Arad care şi-a ucis socrul imobilizat la pat, de care trebuia să aibă grijă a fost reţinut pentru 24 de ore. Procurorii vor arestarea lui preventivă, sub acuzaţia de omor.

Bărbatul de 41 de ani a fost dus în cătuşe de poliţişti la Parchet. La intrare, a făcut şi prima declaraţie.

"Îţi pare rău pentru ce ai făcut?" au întrebat reporterii.

"Îmi pare", a răspuns criminalul.

Imediat după crimă, alta a fost poziţia bărbatului de 41 de ani. El şi-a sunat rudele, spunând că bătrânul său socru a căzut din pat şi s-a lovit la cap. Nu i-a păcălit însă pe poliţişti, cărora rănile prezentate de victime li s-au părut suspecte şi l-au încătuşat pe individ.

La audieri, bărbatul şi-a mărturisit crima şi a dezvăluit şi motivul pentru care şi-a ucis socrul de 62 de ani.

Se pare că bătrânul a scăpat o cană cu apă pe o măsuţă de sticlă, care s-a spart. Când a văzut cioburile, ginerele şi-ar fi ieşit din minţi. Furia i-ar fi fost amplificată şi de faptul că, atunci când l-a întrebat ce a făcut, socrul i-ar fi replicat cu o înjurătură. Individul a luat atunci un par pe care îl avea în apartament şi şi-a bătut cu cruzime victima.

Bătrânul a murit de pe urma loviturilor aplicate inclusiv în cap. Când şi-a dat seama că socrul nu mai respiră, asasinul a încercat, în zadar, să-l resusciteze.

În faţa anchetatorilor, criminalul a recunoscut şi că, înainte de a comite oroarea, ar fi băut o jumătate de litru de ţuică. 

Se pare că bărbatul avea grijă de sicrul imobilizat la pat în baza unui contract de întreţinere. Cei doi locuiau într-un apartament din strada Hunedoarei, din Arad, pe care îl închiriaseră în urmă cu o lună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » El e criminalul din Arad care şi-a ucis cu brutalitate socrul imobilizat la pat. A dezvăluit motivul pentru care a comis oroarea