Antena Meniu Search
x

Criminalul cu drujba de la Sânandrei, închisoare pe viaţă, după ce a decapitat un bărbat care-i vânduse o maşină

Criminalul cu drujba de la Sânandrei riscă închisoare pe viaţă, după ce a decapitat un bărbat care-i vânduse o maşină. Judecătorii Tribunalului Timiş au decis arestarea preventivă a suspectului, acesta fiind acuzat de omor calificat cu premeditare şi violare de domiciliu.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 01.02.2019, 14:50

Criminalul are 32 de ani
Criminalul cu drujba de la Sânandrei, închisoare pe viaţă, după ce a decapitat un bărbat care-i vânduse o maşină - Captură video

Criminalul cu drujba de la Sânandrei riscă închisoare pe viaţă, după ce a decapitat un bărbat care-i vânduse o maşină. Judecătorii Tribunalului Timiş au decis arestarea preventivă a suspectului, acesta fiind acuzat de omor calificat cu premeditare şi violare de domiciliu.

Judecătorii Tribunalului Timiş au decis, joi seară, să îl aresteze preventiv, pentru 30 de zile, pe Dorin Muntean, 32 de ani, care a ucis cu o drujbă un alt bărbat, în comuna Sânandrei.

Acuzaţiile care i se aduc sunt omor calificat cu premeditare şi violare de domiciliu. Conform încadrării juridice, Muntean poate primi pedeapsa maximă, închisoare pe viaţă, ţinând cont de toate circumstanţele crimei. Pedeapsa minimă pentru faptă este de închisoare între 15 şi 25 de ani.

E greu de crezut însă că bărbatul va avea parte de clemenţă, atunci când judecătorii vor auzi detaliile oribilei crime. Pe de altă parte, Muntean şi-a recunoscut faptele.

Pe acelaşi subiect

Criminalul cu drujba a ucis bărbatul care-i vânduse o maşină

Agresorul le-a spus anchetatorilor că a vrut să se răzbune pe victima sa, după ce acesta i-a vândut o maşină despre care, pretinde el, ar fi fost defectă. Agresorul a vrut să îi înapoieze maşina victimei sale, însă acesta din urmă a refuzat să îi înapoieze banii pe motiv că clientul său s-a folosit de autoturism.

Joi noaptea, spre dimineaţă, agresorul s-a dus cu o drujbă acasă la victima sa, Mihai Constantin, 44 de ani, şi a început să taie uşa de la intrarea în casă. Locatarii (tatăl, cei doi fii ai lui, un adolescent de 14 ani şi un tânăr de 18 ani, precum şi iubita acestuia din urmă) au încercat să scape fugind.

Fiul cel mic şi-a rupt piciorul sărind pe fereastră, însă tatăl a fost prins din urmă de agresor, în spatele grădinii, unde l-a lovit în zona capului şi pe corp cu drujba. În urma loviturilor, bărbatul a decedat.

Ulterior, ucigaşul a fost prins de poliţişti pe o stradă din comună, plin de sânge şi cu drujba în mână, şi dus la audieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Criminalul cu drujba de la Sânandrei, închisoare pe viaţă, după ce a decapitat un bărbat care-i vânduse o maşină