Antena Meniu Search
x

Criminali sadici din Tulcea, condamnaţi pe viaţă. Cadavrul nu a fost găsit niciodată

Doi criminali sadici din Tulcea, judecaţi pentru o crimă îngrozitoare pe care au comis-o în vara anului 2013, au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă, chiar dacă anchetatorii nu au reuşit să găsească cadavrul victimei.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 01.11.2019, 13:55

Cei doi criminali din Tulcea, condamnaţi pe viaţă, au ascuns cadavrul victimei în zona cimitirului din oraş
Cei doi criminali din Tulcea, condamnaţi pe viaţă, au ascuns cadavrul victimei în zona cimitirului din oraş - Google Street View

Doi criminali sadici din Tulcea, judecaţi pentru o crimă îngrozitoare pe care au comis-o în vara anului 2013, au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă, chiar dacă anchetatorii nu au reuşit să găsească cadavrul victimei.

Judecătorii Curţii de Apel Constanţa au decis, astăzi, să îi condamne la închisoare pe viaţă pe Răzvan Sava şi pe Cătălin Serghei.

În luna februarie 2019, cei doi au fost condamnaţi de Tribunalul Constanţa la câte 20 de ani de închisoare, în timp ce un alt complice, Marian Iulian Babă, a fost condamnat la şase ani de închisoare.

Procurorii şi poliţiştii nu au reuşit, nici până astăzi, să găsească locul în care cei doi criminali sadici au ascuns cadavrul tranşat al unui bărbat din Tulcea pe care aceştia l-au ucis în vara anului 2013.

Pe acelaşi subiect

Decizia instanţei este definitivă, astfel că cei doi ucigaşi cu sânge rece îşi vor petrece restul zilelor după gratii.

Cadavrul victimei celor doi criminali nu a fost găsit niciodată

Pe 23 iunie 2013, Nicolae Sava, zis 'Adiţă', s-a întâlnit într-un bar din Tulcea cu mai mulţi cunoscuţi alături de care consuma alcool, printre care şi Marian Iulian Babă zis şi 'Babă', Cătălin Serghei zis şi 'Sighi' şi Răzvan Sava care era împreună cu iubita lui, Maria Claudia Ciupercă.

Între Nicolae Sava şi Răzvan Sava nu este nicio legătură de rudenie.

Toţi au consumat băuturi alcoolice în bar, timp de mai multe ore, iar la căderea serii au cumpărat spirt medicinal şi au mers la locuinţa lui Răvan Sava din Tulcea.

După ce au ajuns în casa lui Răzvan Sava, Cătălin Serghei a început să îi reproşeze lui 'Adiţă' că este 'prăduitor' la Poliţie, după ce ar fi depus un denunţ împotriva unui prieten care fusese condamnat, dar şi împotriva lui Cătălin Serghei.

În acel moment, Răzvan Sava şi Cătălin Serghei au găsit o ţeavă metalică cu lungimea de 30 de centimetri şi au început să îl lovească pe 'Adiţă' peste încheieturile mâinilor şi picioarelor.

"În timp ce victima se afla căzută pe pardoseala de pământ a încăperii gemând de durere din cauza loviturilor, SAVA RĂZVAN şi SERGHEI CĂTĂLIN au luat pe rând ţeava metalică şi, timp de 2 – 3 ore, l-au bătut cu schimbul, încontinuu, pe SAVA NICOLAE, în încăpere fiind foarte mult sânge", se arată în rechizitoriul procurorilor.

Lăsat să agonizeze toată noaptea şi tranşat în cadă

Marian Iulian Babă, aflat şi el în aceeaşi încăpere, l-a lovit şi el pe 'Adiţă' cu ţeava metalică, însă a renunţat în scurt timp şi chiar le-a cerut celorlalţi doi să se oprească.

Atunci când victima a ajuns inconştientă şi se zbătea între viaţă şi moarte, cei trei au luat-o din cameră şi au băgat-o în cada din baie, turând apă rece cu duşul peste ea.

Ulterior, Răzvan Sava şi Cătălin Serghei s-au întors în cameră şi au continuat să bea, în timp ce Marian Iulia Babă a plecat din casă.

În tot acest timp, iubita lui Răzvan Sava, Maria Claudia Ciupercă, se afla în camera casei. La un moment dat, în timp ce Sava şi Serghei consumau alcool, femeia a intrat în baie şi i-a dat bărbatului plin de sânge să bea apă.

"După jumătate de oră de când victima fusese aruncată în cadă, CIUPERCĂ MARIA-CLAUDIA a mers din nou în baie şi, constatând că SAVA NICOLAE murise, i-a anunţat pe cei doi inculpaţi.

Timp de câteva ore, până noaptea târziu, SERGHEI CĂTĂLIN şi SAVA RĂZVAN au mai stat la discuţii şi au plănuit ce să facă pentru a ascunde cadavrul, CIUPERCĂ MARIA-CLAUDIA stând în aceeaşi încăpere cu ei, la televizor", se mai arată în rechizitoriul procurorilor.

Tranşat, băgat în saci şi ascuns pe câmp pentru totdeauna

În acea noapte, Cătălin Serghei a plecat, iar Răzvan Sava şi iubita lui s-au culcat, cadavrul fiind lăsat în cadă.

Dimineaţă, Serghei s-a întors cu două cuţite şi, împreună cu Sava, au tranşat cadavrul în cadă şi au pus bucăţile în saci de nailon.

Serghei i-a propus lui Sava să o omoare şi pe iubita acestuia şi să îi ascundă cadavrul pentru a nu exista martori, însă bărbatul nu a fost de acord.

'Serghei Cătălin şi Răzvan Sava au introdus bucăţile de cadavru în doi saci de nailon, după care Serghei şi Ciupercă Maria Claudia au curăţat cada şi baia de sânge, ştegând totodată şi încăperea în care victima a fost maltratată'

Cei trei au comandat un taxi, au pus unul dintre saci în portbagaj şi au mers pe un teren viran situat între Cartierul 23 August şi staţia Peco Lukoil de la ieşirea din Tulcea.

Femeia a fost dată jos pe drum şi i-a aşteptat pe cei doi criminali timp de aproximativ 1-2 ore, apoi s-au întors acasă şi au procedat la fel şi în cazul celui de-al doilea sac.

Chiar dacă au fost confruntaţi cu probele găsite de anchetatori, criminalii nu au recunoscut crima şi nu au spus niciodată unde se află cadavrul bărbatului pe care l-au ucis în vara anului 2013.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Criminali sadici din Tulcea, condamnaţi pe viaţă. Cadavrul nu a fost găsit niciodată