Antena Meniu Search
x

Criminalul cu drujba, de la Sânandrei, închisoare pe viaţă. Sentinţa nu mai poate fi apelată

Criminalul cu drujba, de la Sânandrei, a fost condamnat la închisoare pe viaţă. Sentinţa nu mai poate fi apelată, iar Dorin Sebastian Muntean trebuie să plătească şi daune morale de peste 300.000 de euro.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 21.01.2020, 13:53

Criminalul cu drujba, de la Sânandrei, a fost condamnat la închisoare pe viaţă. Sentinţa nu mai poate fi apelată, iar Dorin Sebastian Muntean trebuie să plătească şi daune morale de peste 300.000 de euro.

O crimă teribilă a zguduit vestul ţării pe 31 ianuarie 2019, când un bărbat a fost decapitat cu o drujbă, în curtea casei. Criminalul a intrat peste el noaptea, l-a alergat în grădină şi când l-a prins l-a ucis cu sânge rece.

Curtea de Apel Timişoara a dat luni sentinţa definitivă în cazul ucigaşului, acesta urmând să execute o pedeapsă cu închisoarea pe viaţă. " În baza art.188 alin.1, 189 alin.1 lit.a şi h C.p. condamnă inculpatul Muntean Dorin-Sebastian la pedeapsa detenţiunii pe viaţă pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat.", se arată în hotărârea Curţii de Apel.

În afara pedepsei cu închisoarea, ucigaşul trebuie să achite câte 100.000 de euro despăgubiri soţiei şi fiului cel mare al victimei şi 130.000 de euro fiului cel mică.

Pe acelaşi subiect

Criminalul cu drujba, închisoare pe viaţă

În jurul orei 4,30, pe 31 ianuarie, un individ a început să taie cu drujba ușa unei case în care era un bărbat împreună cu fiii săi de 14 ani si 18 ani si prietena unuia dintre băieți. 

Îngroziți, adolescenții au fugit. Băiatul cel mic a încercat să scape pe geamul din spate și și-a rupt piciorul. Criminalul l-a lovit pe bărbat și l-a atacat cu drujba, decapitându-l, după care a plecat.

Motivul crimei de la Sânandrei, unde un bărbat a intrat cu drujba într-o casă şi a tăiat un om a fost dezvăluit chiar de criminal. După ce a ucis, acesta a plecat spre casă, plin de sânge cu drujba în mână.

Anchetatorii au stabilit filmul cumplitei crime de joi de dimineaţă de la Sânandrei, din Timiş. Un bărbat de 32 de ani a intrat cu drujba în casa unui consătean şi l-a atacat pe acesta, alergându-l prin curte şi decapitându-l.

Motivul oribilei crime e halucinant. Dorin Muntean, 32 de ani, a trăit 10 ani în Spania şi în vara lui 2018, când s-a întors în România, a cumpărat cu 2000 de euro o maşină de la Mihai Constantin, 44 de ani, din Sânandrei. După o săptămână, nemulţumit de autoturism, Muntean a venit cu el la poarta vânzătorului, l-a lăsat acolo şi a cerut să îşi primească banii înapoi.

După mai multe luni în care l-a tot ameninţat pe Constantin, joi de dimineaţă, în jurul orei 4.30, Dorin Muntean a năvălit cu drujba pornită în casa victimei. A decupat uşa şi l-a alergat pe bărbat până în curte, unde l-a tăiat d emai multe ori, iar în final l-a decapitat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Criminalul cu drujba, de la Sânandrei, închisoare pe viaţă. Sentinţa nu mai poate fi apelată