Antena Meniu Search
x

Video Cristian Diaconescu, despre adevăratele mesaje transmise de Kamala Harris

Fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu a comentat în studioul Observator cum trebuie privită vizita vicepreşedinteului american, Kamala Harris, şi ce mesaj a vrut să transmită de fapt. 

de Redactia Observator

la 11.03.2022, 21:45

Vezi și

"A transmis mesajul Statelor Unite, dincolo de orice evaluare personală, trebuie înţeles faptul că SUA mulţumeşte poporului român, pentru ei societatea românească este pro-americană şi au un anumit tip de disponobilitate în ceea ce ne priveşte.

În al doilea rând, s-a referit la articolul 5, a venit să anunţe de la Bucureşti, faptul că toate statele membre ale Alianţei sunt alături de statele de la frontiera estică a UE şi NATO. 

În al treilea rând, a transmis un mesaj către Moscova, în sensul că americanii sunt aici, orice fel de angajament şi instabilitate în legătură cu România, automat angajează şi interesele americane. 

La conferinţă a rostit de două ori Putin şi niciodată Federaţia Rusă, tocmai pentru a arăta că nu doreşte ca partea americană să se constitue ca un inamic direct cu poporul rus, ci a identificat liderul ca fiind practic la originea întregii situaţii absolut dramatice care se întâmplă în Ucraina", a comentat Cristian Diaconescu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Cristian Diaconescu, despre adevăratele mesaje transmise de Kamala Harris