Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cristian, motociclistul care a intrat în plin într-un autoturism, a murit la două săptămâni după accident. Abia se căsătorise şi urma să devină tată

Au păşit fericiţi spre viaţa în doi şi nimic nu avea să anunţe că toată bucuria avea să le fie curmată într-o clipă. La doar câteva zile după ce a spus „Da”, Cristian avea parte de un accident înfiorător, pe DN17, în zona pieţei auto din Livezile, Bistriţa-Năsăud.

de Monica Palade

la 01.06.2022, 12:48

Tânărul de 34 de ani a intrat cu motocicleta în plin într-un autoturism. Impactul a fost extrem de violent, iar medicii sosiţi la faţa locului l-au găsit pe Cristian în stop cardio-respirator. După zeci de minute de resuscitare, a fost readus la viaţă şi a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din Bistrița.

A avut accident la doar câteva zile după ce a spus "Da"

Doar că la aproape două săptămâni după impact, inima lui Cristian s-a oprit pentru totdeauna. Nu a apucat să îşi cunoască copilul şi nici să se bucure de ceea ce înseamnă să fii tată. Miercuri, motociclistul va fi condus de cei dragi pe ultimul drum. Familia a ales ca în biserica unde a spus „Da”, să primească şi ultima binecuvântare pe pământ.

Mesajele de condoleanţe au curs pe reţelele de socializare: "Drum lin spre îngeri sufletul nostru drag și bun!!!" „Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. A fost un om cu suflet mare”, „O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens in toti care l-am cunoscut.Viata nu este dreapta întotdeauna. Ne-ai lasat o bucatica din tine prin rodul iubirii tale cu Claudia. Este inimaginabil de dureros cand stim ca nu o sa mai vi,ca nu o sa iti poti tine copilul în brațe si el nu o sa poata simți iubirea de tata...Condoleante noua celor care te-am pierdut, condoleanțe familie si condolente tie draga Claudia,sa va dea Dumnezeu putere! Dumnezeu sa te așeze de-a dreapta Lui Cristian. Drum bun spre îngeri prieten drag!”.

„Dumnezeu te-a vrut la el suflet blând și drag să aibă grijă de tine acolo sus și tu să ai grijă de noi Dumnezeu să te odihnească în pace!” „Condoleanțe familiei!Dumnezeu sa-l odihneasca in pace prietene drag”, „Viața nu e dreapta întotdeauna, vă doresc multă putere sa treceti peste aceasta încercare grea. Dumnezeu va lăsat o minune și o binecuvântare!, Dumnezeu sa îl odihneasca in pace!”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Cristian, motociclistul care a intrat în plin într-un autoturism, a murit la două săptămâni după accident. Abia se căsătorise şi urma să devină tată