Antena Meniu Search
x

Cristian Ţopescu a murit. Cunoscutul comentator sportiv era internat în stare gravă la Spitalul Elias

Cristian Ţopescu a murit, la 81 de ani. Celebrul comentator sportiv s-a stins din viaţă la Spitalul Elias din Capitală. Starea lui era gravă.

A murit Cristian Ţopescu. Cunoscutul comentator sportiv era internat în stare gravă la Spitalul Elias
A murit Cristian Ţopescu. Cunoscutul comentator sportiv era internat în stare gravă la Spitalul Elias - Hepta

Cristian Ţopescu a murit, la 81 de ani. Celebrul comentator sportiv s-a stins din viaţă la Spitalul Elias din Capitală. Starea lui era gravă.

(Actualizare): Trupul neînsuflețit al fostului comentator sportiv Cristian Ţopescu va fi depus joi, 17 mai, în Studioul 2 al Televiziunii Române, în intervalul 11.00-19.00, anunţă postul public de televiziune.

"Timp de peste o jumătate de secol, Cristian Ţopescu a fost unul dintre cel mai iubite simboluri ale Televiziunii Române. Datorită profesionalismului, curajului, patriotismului şi carismei domniei sale, Cristian Ţopescu a fost aproape un idol al mai multor generaţii de români", se arată în comunicatul transmis de membrii CA al SRTv. 

(Actualizare): Medicii Spitalului Elias au venit cu precizări după moartea lui Cristian Ţopescu. Decesul a survenit la ora 16.00.

Pe acelaşi subiect

Zilele trecute, faimosul comentator sportiv a fost internat la Terapie Intensivă, la Spitalul Elias.

Purtătorul de cuvânt al unităţii medicale a precizat atunci că starea sa era gravă, dar nu a fost intubat. Familia a confirmat informaţia trecerii în nefiinţă a lui Cristian Ţopescu, la fel şi reprezentaţii spitalului Elias.

Cristian Ţopescu a fost transportat de urgenţă la Spitalul Elias, după o criză de diabet zaharat decompensat.

Iniţial, ambulanţa a fost solicitată la domiciliul celebrul comentator sportiv crezându-se că este vorba despre o colică renală.

În fapt, Cristian Ţopescu, în vârstă de 81 de ani, a suferit o criză de diabet zaharat decompensat şi a fost dus la Spitalul Elias.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Cristian Ţopescu a murit. Cunoscutul comentator sportiv era internat în stare gravă la Spitalul Elias