Antena Meniu Search
x

Cristina a dispărut de două zile, în Cluj. Fata a plecat de acasă şi nu s-a mai întors

Cristina Victoria Kiss are 15 ani şi a dispărut de două zile din municipiul Cluj – Napoca. Fata a plecat de acasă luni, 17 februarie, şi nu s-a mai întors.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 19.02.2020, 14:09

Cristina Victoria Kiss are 15 ani şi a dispărut de două zile din municipiul Cluj – Napoca
Cristina a dispărut de două zile, în Cluj. Fata a plecat de acasă şi nu s-a mai întors - Politia Romana

Cristina Victoria Kiss are 15 ani şi a dispărut de două zile din municipiul Cluj – Napoca. Fata a plecat de acasă luni, 17 februarie, şi nu s-a mai întors.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 17 februarie a.c. în jurul orei 12.40, Kiss Victoria Cristina, în vârstă de 15 de ani, din municipiul Cluj - Napoca, județul Cluj a plecat de la domiciliu și nu a mai putut fi contactată.

Cristina are tăieturi pe anteraţele ambelor mâini şi picioare

Semnalmente Cristina Victoria Kiss:

- înălțime 1.78 m, 94 kg, părul brunet, lung şi ondulat, ochii verzi, ten deschis, tatuaj pe antebraţul stâng în formă de şarpe, tăieturi pe anteraţele ambelor mâini şi picioare.

La momentul plecării de la locuință purta o geacă bleumarin închis, blugi negri, bluză portocalie, ghete tip adidas negre şi o borsetă.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minora dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Cristina a dispărut de două zile, în Cluj. Fata a plecat de acasă şi nu s-a mai întors