Antena Meniu Search
x

Beat mort, a furat o cruce din cimitir apoi a plecat cu ea prin sat. Imagini incredibile surprinse în Dâmboviţa (Video)

Scene incredibile s-au derulat, aseară, la Produleşti, judeţul Dâmboviţa. Un bărbat de 75 de ani, rupt de beat, a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă cum merge prin sat cu o cruce în spate, pe care tocami o furase din cimitir.

Vezi și

Scene incredibile s-au derulat, aseară, la Produleşti, judeţul Dâmboviţa. Un bărbat de 75 de ani, rupt de beat, a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă cum merge prin sat cu o cruce în spate, pe care tocmai o furase din cimitir.

Băut bine, bărbatul a intrat în cimitirul din localitate, a furat o cruce, apoi a plecat cu ea prin sat. Pe drum, s-a dezechilibrat şi a căzut într-un şanţ.

A fost găsit de un localnic. Era rănit la faţă, avea umărul luxat şi abia mai putea vorbi. I-a spus vecinului că a fost lovit de o maşină, iar omul, speriat a sunat la 112.

Imediat, la faţa locului au ajuns un echipaj SMURD şi mai multe maşini de Politie. Oamenii legii si-au dat seama ca nu este vorba despre un accident de masina, iar după ce au văzut imaginile de pe camerele de supraveghere, si-au dat seama care este realitatea. 

Imaginile îl arată pe individ în parculetul din centrul comunei, de unde a plecat spre cimitir.

Fiind prea beat, barbatul s-a dezechilibrat si a cazut in sant. Medicii de la ambulanta l-au transportat la Spitalul Judetean din Targoviste, unde a primit ingrijiri medicale. 

Pentru ca a sustras crucea din cimitir, politistii i-au intocmit dosar penal pentru furt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Beat mort, a furat o cruce din cimitir apoi a plecat cu ea prin sat. Imagini incredibile surprinse în Dâmboviţa (Video)