Antena Meniu Search
x

Video "Cu cuțitul, dădea unde apuca". Noapte sângeroasă în Vaslui: o mamă şi fiica ei, înjunghiate de un vecin de 20 de ani. Băiatul, căutat de poliţie

Conflict sângeros, noaptea trecută, într-un sat din județul Vaslui. Două femei, mamă și fiică, au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiate cu un cuţit de un vecin, care s-a făcut nevăzut după atac. Totul ar fi pornit de la o dispută în familie. Victimele au avut noroc, spun medicii. Vă avertizăm, urmează detalii şi imagini care vă pot afecta emoţional.  

de Redactia Observator

la 25.11.2023, 07:42

Vezi și

Agresorul, un tânăr în vârstă de 20 de ani, înarmat cu un cuțit, a intrat în miez de noapte în casă peste cele două femei de 72 şi 39 de ani. Se pare că, în trecut, între cele două familii a existat un conflict, care acum a degenerat. 

Victimă: Prima dată s-a dus la mama mea, la capul ei, deci cu cuțitul ăla deasupra. După aceea, nu știu cum s-a întâmplat. Ea s-a ridicat, m-am ridicat și eu şi el a dat masa de pământ. După, a venit mama mea de pământ și el acolo deasupra ei, cu cuțitul, dădea unde apuca. Eu, văzând, m-am aplecat să o apăr pe ea și l-am agățat cu mâinile, am ţinut cu mâinile cât am putut eu, de cuţit, dar mi l-a tras până la urmă.

Conflice vechi între familii

Mama agresorului a avut o relație de câțiva ani cu fiul bătrânei de 72 de ani, lucru pe care tânărul nu l-a acceptat. 

Pe acelaşi subiect

Reporter: Erați certați, aveați conflicte în familie cu băiatul ăsta? 

Victimă: Cu fratele meu.

Reporter: S-a răzbunat? 

Victimă: Probabil. 

Fata a salvat viaţa mamei

Intervenția fiicei, care se afla în aceeași cameră, i-a salvat viața femeii de 72 de ani, însă s-a ales și ea cu tăieturi adânci la mâini. Amândouă au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgență Vaslui.

Marius Stanciu, ISU Vaslui: Au fost găsite două femei, cu vârste de 72, respectiv 39 de ani, care prezentau multiple plăgi înjunghiate, viața acestora fiind pusă în pericol.

Suspectul este acum căutat de poliţişti, care au deschis un dosar penal pentru violare de domiciliu și loviri și alte violențe.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Cu cuțitul, dădea unde apuca". Noapte sângeroasă în Vaslui: o mamă şi fiica ei, înjunghiate de un vecin de 20 de ani. Băiatul, căutat de poliţie