Antena Meniu Search
x

Cultură de canabis, găsită în locuința unui clujean. Traficantul vindea drogurile cu sume între 1.000 și 2.000 de lei

O cultură uriașă de canabis a fost descoperită de autorități într-o locuință din Cluj. Traficantul vindea drogurile cu 1.000 - 2.000 de lei.

de Redactia Observator

la 21.03.2024, 11:37

Procurorii DIICOT Cluj au reținut pentru 24 de ore un individ cercetat pentru trafic de droguri de risc, în formă continuată. Din actele de urmărire penală a rezultat faptul că acesta, pe parcursul anului 2024, a deținut și vândut canabis pentru sume cuprinse între 1.000 și 2.000 de lei.

De asemenea, cercetările au relevat faptul că acesta a inițiat și dezvoltat în locuința sa din județul Cluj o cultură de canabis destinată comercializării.

Ce au descoperit autoritățile la percheziții

În urma percheziției au fost identificate și ridicate cantitățile de 5,4 kilograme muguri de canabis, 49 de plante aflate în diferite stadii de dezvoltare (în greutate de peste 11 kilograme masă verde), componente necesare instalației pentru întreținerea culturii, cântare de precizie, mai multe sisteme de stocare a datelor, suma de 4.300 lei precum și alte mijloace de probă.

A fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj cu propunerea de arestare preventivă a individului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Cultură de canabis, găsită în locuința unui clujean. Traficantul vindea drogurile cu sume între 1.000 și 2.000 de lei