Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un culturist din Turda a fost lovit de iubită cu sticla în cap: 'Am suferit, dar am iertat-o'

Un culturist din Turda a ajuns la spital după ce a fost lovit cu o sticlă în cap chiar de iubita lui.

de Redactia Observator

la 15.09.2018 , 14:52

Un culturist din Turda a fost lovit de iubită cu sticla în cap Un culturist din Turda a fost lovit de iubită cu sticla în cap - Arhivă

Un culturist din Turda a ajuns la spital după ce a fost lovit cu o sticlă în cap chiar de iubita lui.

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, este agent de intervenţie la o firmă de pază şi protecţie din Turda, dar şi un culturist pasionat.

În ciuda mărimii sale impunătoare, bărbatul a fost dovedit de iubita lui, o brunetă în vârstă de 23 de ani.

Articolul continuă după reclamă

"Sunt de un an şi trei luni într-o relaţie cu Maria. O întreţineam, până nu demult, din leafa câştigată din munca mea de agent de intervenţie la o firmă de securitate şi pază. Sunt, după cum vezi, sportiv, lipsit de vicii – iar singurul vis al vieţii mele e să-mi întemeiez o familie alături de o femeie pe care să o iubesc şi să fiu, la rându-mi iubit. De aceea am investit tot ce aveam în Maria, am mutat-o în casa mea şi, mai mult, îi ofeream întreg timpul meu ajungând s-o duc cu mine peste tot – indiferent că era zi sau noapte....Într-o miercuri, acum circa două săptămâni, după o ceartă în care mă tot acuza de infidelitate, numa` o văd că-şi ia lucrurile şi pleacă la ea acasă! Ca să aflu apoi că în vinerea respectivă fusese la discotecă împreună cu unul. Am suferit asemeni unui câine, dar am iertat-o şi mi-am zis că trece. S-a mutat înapoi la mine, însă la scurt timp şi-a reluat 'partitura' geloziei şi a plecat din nou la acasă la ea, seara afişându-se însă cu același tip şi rămânând peste noapte la acesta. Desigur, a doua zi n-a vrut să recunoască în ruptul capului ce-a făcut", a explicat culturistul pentru gazetadecluj.ro.

Pe acelaşi subiect

Ulterior, culturistul a povestit episodul în care iubita l-a lovit cu o sticlă în cap, într-un moment de isterie.

"Duminică, 9 septembrie – aflaţi la mine acasă – aceasta să înceapă o nouă ceartă. Şi, la un moment dat, neavând alte argumete, a luat de pe masă o sticlă şi m-a lovit cu ea în cap. După ce m-a lovit, într-un gest întârziat am împins-o, iar ea a căzut pe parchet cu faţa în jos şi şi-a spart nasul. Rapid, am chemat de urgenţă poliţia – nu de alta dar ea susţinea că eu sunt agresorul, și nu ea a fost cea care m-a atacat", a povestit bărbatul.

Poliţiştii din Turda au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Un culturist din Turda a fost lovit de iubită cu sticla în cap: 'Am suferit, dar am iertat-o'