Antena Meniu Search
x

Video Cum a ajuns bărbatul din Botoşani să fie convins că are cancer fără nicio analiză? Gestul care avea să îi salveze viaţa în ultima clipă

Caz şocant în Botoşani! Un bărbat a încercat să se sinucidă, după ce s-a diagnosticat cu o boală extrem de gravă, după ce s-a consultat cu... doctor Google. Acesta şi-a secţionat venele şi tendoanele de la mână cu un flex, dar nu înainte de a îşi lua rămas bun de la soţie printr-un mesaj text. Femeia a fost cea care l-a găsit pe bărbat într-o anexă a locuinţei, într-o baltă de sânge, şi a sunat de urgenţă la 112. Ca prin minune, medicii au reuşit să îi salveze viaţa.

de Redactia Observator

la 14.11.2023, 09:00

Vezi și

Drama închipuită a bărbatului a început în urmă cu câteva luni. Pentru că se simţea rău a decis să apeleze la sfântul Google şi să afle de ce boală suferă. După câteva click-uri şi-a pus şi diagnosticul - cancer la colon. 

Cum a ajuns bărbatul din Botoşani să fie convins că are cancer fără nicio analiză

Anca Larionesei,psiholog: Este bine să ştim că aceleaşi simptome, pot să semnalizeze cinci boli diferite. Până să avem un diagnostic pentru anumite simptome de care suferim, este nevoie să se facă mai multe investigaţii, analize.  

Fără să ceară părerea unui medic, de la zi la zi convingerea că suferă de cumplita boală i-a întunecat mintea. Iar într-o clipă de disperare a decis că decât să se chinuie cu maladia, mai bine îşi pune capăt zilelor. I-a spus soţiei că merge să bage lemne în centrală, iar din anexa respectivă i-a scris un mesaj de adio femeii. Imediat după, bărbatul şi-a secţiona venele şi tendoanele cu un flex. Doar norocul şi prezenţa de spirit a soţiei i-au salvat viaţa.

Monica Adascaliţei, medic: Pacientul a fost stabilizat de colegii de la ambulanță şi adus în unitatea de primiri urgenţe.  În urma stabilizării, pacientul a fost transferat la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi. 

Medicii încearcă acum să îi salveze mâna, iar mai apoi, tot ei, trebuie să descopere care este boala reală de care suferă bărbatul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Cum a ajuns bărbatul din Botoşani să fie convins că are cancer fără nicio analiză? Gestul care avea să îi salveze viaţa în ultima clipă