Antena Meniu Search
x

Cum a ales JO să se transforme de Halloween. Cum arată costumul și machiajul artistei

JO este foarte inspirată în alegeri. Artista chiar este pregătită pentru petrecerea de Halloween. În cazul ei pictura pe piele a durat ceva ore.

De Redactia Observator la 31.10.2019, 14:48
Vezi și

JO este foarte inspirată în alegeri. Artista chiar este pregătită pentru petrecerea de Halloween. În cazul ei pictura pe piele a durat ceva ore.

Ea a avut şi o echipă care a muncit pentru transformare, iar procesul a fost mai puţin simplu.

Ioana JO Anuta, cantareata: Anul trecut mi am făcut un machiaj strident cu negru, mi-am făcut un machiaj foarte strident și m-am îmbrăcat foarte sexy.

Halloweenul este mereu un motiv în plus de petrecere, alături de prieteni. O seară specială, aşa că la fel trebuie să fie şi machiajul.

Adrian Perjovschi, hairstylist: E o ocazie pentru noi de a transforma în tot felul de personaje și de a ne lăsa liberi în a da drumul artei și creației, din punctul meu de vedere, îmi place să transform personajele în unele mult mai frumoase și artistice, nu în acea zonă scarry.

Detaliile sunt cele care fac diferenţa. JO a ales accente metalice, paiete aplicate pe pleoape şi stickere strălucitoare, aşezate pe frunte.

Ioana JO Anuta, cantareata: E o surpriză în continure, să știți că nu e gata, mai avem și la păr și la make up și abia aștept să văd cum o să arate. Nu este cel mai comod, dar este foarte spectaculos.

Iar doamnele care vor să se pregătească singure, acasă, trebuie să ştie că.

Mădălina Petcu, make-up artist: Depinde foarte mult și ce personaj ne alegem, pentru personaj de film avem nevoie de produse ceva mai speciale, dar dacă alegem vampiri, vrăjitoare, avem nevoie de culori închise, de farduri în nuanțe de roșu, negru.

Evident, asta şi în funcţie de haine.

Lucy Faur, stilist: Atât timp cât ne inspirăm dintr un personaj ușor de interpretat, de ce nu, din garderoba proprie, mai rămâne doar să îndrăznim pe parte de make up și hairstyle.

Pregătirile pot dura chiar şi şase ore. Aţi auzit bine. Aşa s-a întâmplat în cazul lui JO şi al echipei care a ajutat-o ca rezultatul final să fie spectaculos.

Jo: Mă simt foarte bine, mi-a dat Adi o idee foarte bună, să încerc să adaptez un pic din stilul ăsta și în carieră și în viața mea artistică

Lucy Faur, stilist: O prinde pentru că nu este nici foarte elegant, ar prinde o mănușă cu bocanci cu platformă, ar fi Jo direct. 

Adrian Perjovschi, hairstylist: Nici nu aș putea să te întreb care este elementul cheie, pentru că de sus până jos este o poveste. Chiar nu aș putea să aleg, rochia, trandafirii, ținuta, fiecare este pus exact unde trebuie și cât trebuie

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Cum a ales JO să se transforme de Halloween. Cum arată costumul și machiajul artistei