Antena Meniu Search
x

Video Cum a căzut o fetiţă de 12 ani, cu un bebeluş în braţe, într-o gură de canalizare. N-a dat drumul în niciun moment bebeluşului din braţe

Poveste şocantă la Codlea, în Braşov. O fetiţă de 12 ani, cu un bebeluş de nouă luni în braţe, au fost la un pas de tragedie. Copila se plimba pe trotuar şi a căzut într-o gură de canalizare. Din fericire, fetiţa a scăpat doar cu o sperietură zdravănă şi câteva julituri. N-a dat drumul bebeluşului din braţe niciun moment, iar asta l-a salvat. Abia apoi compania responsabilă a sudat capacele de canalizare.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 28.07.2022, 22:47

Vezi și

S-a întâmplat ziua în amiaza mare în oraşul Codlea, din Braşov. Copila de 12 ani, împreună cu frăţiorul de nouă luni, se plimbau pe trotuar, pe o stradă proaspăt reabilitată. Fetiţa avea bebeluşul în braţe. La un moment dat, au dat de o gură de canalizare. Cea mică n-a văzut că se clatină capacul şi a călcat direct pe el. I-a alunecat piciorul în canal şi a căzut.

Cu o stăpânire de sine exemplară, fetița nu a dat drumul din braţe bebeluşului nicio secundă

Iar asta i-a salvat viaţa. Cea mică s-a ales, în schimb, cu o sperietură zdravănă şi julituri. Până la sosirea medicilor, vecinii au sărit în ajutor şi au scos cei doi copii din canalizare.

Compania de apă, responsabilă pentru gurile de canalizare, a fost alertată şi mai mulţi muncitori au ajuns imediat la faţa locului, s-au apucat să verifice capacele şi le-au sudat pe cele care aveau probleme. Riscul nu e, însă, nici pe departe eliminat.

Claudiu Loghin, reporter Observator: Suntem la 200 de metri de locul în care s-a întâmplat accidentul și, pe o strada din Codlea am descoperit doua astfel de canale. Nici măcar n-au capace.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi urmează să stabilească exact cine este reponsabil pentru acestă întâmplare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Cum a căzut o fetiţă de 12 ani, cu un bebeluş în braţe, într-o gură de canalizare. N-a dat drumul în niciun moment bebeluşului din braţe