Antena Meniu Search
x

Video Cum a fost luată ostatică o fetiţă de propriul tată şi ascunsă în beci. Bărbatul ameninţa că mai bine îi face rău decât să o dea înapoi mamei

Scene de groază într-o casă din judeţul Neamţ. O fetiţă de patru ani a fost ţinută ostatică în beci de propriul tată. Individul de 64 de ani ar fi refuzat să o dea pe fată înapoi fostei soţii, la finalul programului de vizite. Micuţa a fost salvată la timp de mascaţi, după ce mama ei a sunat disperată la 112.

de Redactia Observator

la 27.03.2023, 13:58

Vezi și

Copilul se află acum în grija mamei. Fetiţa a fost preluată aseară, după lungi discuţii şi negocieri cu tatăl care locuia cu chirie în casa unui bătrân de 90 de ani. La sosirea poliţiştilor, atât bărbatul, cât şi bătrânul nu le-ar fi permis să intre în curte.

Mai mult, bătrânul avea şi un topor în mână. Mama a fost cea care a anunţat poliţiştii, după ce fostul soţ ar fi refuzat să îi dea copilul înapoi după programul de vizite. Acesta i-ar fi spus că preferă să îi facă rău micuţei decât să o lase să plece de la el. 

Trupele speciale au intervenit în forţă şi au găsit copilul ascuns în beci, împreună cu concubina bărbatului. Poliţiştii  au deschis dosar penal pe numele celor trei, iar acum sunt cercetaţi în stare de libertate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Cum a fost luată ostatică o fetiţă de propriul tată şi ascunsă în beci. Bărbatul ameninţa că mai bine îi face rău decât să o dea înapoi mamei