Antena Meniu Search
x

Video Cum a fost prins studentul la teologie care agresa femei pe stradă. O tânără din Rusia a fost ultima sa victima

Un viitor slujitor al Domnului a fost prins cu mâinile unde nu trebuie. Un tânăr de 25 de ani, care studia teologia, ar fi agresat sexual două femei în ultimele două luni. Le pipăia pe stradă şi apoi fugea. A fost prins de poliţişti, după ce a agresat a doua victimă, o femeie de cetăţenie rusă, care a sunat imediat la 112.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 04.01.2022, 19:47

Vezi și

Cu capul în pământ, încătuşat şi fără răspunsuri. Aşa a ajuns astăzi în faţa judecătorilor viitorul slujitor al Domnului. Este bănuit că a agresat sexual două femei: o româncă, şi o tânără din Rusia.

Prima agresiune a avut loc în luna Noiembrie a acestui an, pe şoseaua Berceni. Victima, o tânără în vârstă de 25 de ani, mergea pur şi simplu pe stradă ziua în amiaza mare în momentul în care bărbatul i-a pus mâna în zonele intime. Speriată, tânăra a mers la poliţie şi a depus plângere, însă dosarul a rămas cu autor necunoscut.

Studentul la teologie şi-a recunoscut faptele în faţa procurorilor

Norocul tânărului s-a schimbat ieri, după ce ar fi pipăit o a doua victimă, la doar câteva sute de metri de primul incident.  Şi de această dată, o femeie în vârstă de 34 de ani, de cetăţenie rusă, mergea pur şi simplu pe stradă în momentul în care a fost atinsă în zonele intime de bărbat. De această dată însă, femeia a sunat la 112 iar poliţiştii au ridicat rapid imaginile surprinse de camerel de supraveghere şi au reuşit să-l identifice pe bărbat. 

Pe acelaşi subiect

Ciprian Romănescu, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei: Poliţiştii capitalei au depistat şi reţinut un tânăr de 25 de ani bănuit de săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală

Bărbatul a fost audiat, iar în această dimineaţă şi-a recunoscut faptele în faţa procurorilor.

Ciprian Romănescu, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei: Persoana bănuită este autorul în ambele cazuri.

Surse Observator spun că tânărul a declarat la audieri că este student la teologie. Am încercat să verificăm informaţia, însă abia mâine conducerea facultăţii va reveni cu un răspuns. Pe Internet, bărbatul pare ancorat în valorile creştine. Postează citate ale unor preoţi celebri iar în fotografii apare alături de soţia sa sau îmbrăcat în straie preoteşti alături de rude.

La prânz, agresorul a ajuns în faţa magistraţilor de la judecătoria sectorului 4. Este cercetat pentru agresiune sexuală, iar judecătorii au decis să rămână după gratii pentru următoarele 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Cum a fost prins studentul la teologie care agresa femei pe stradă. O tânără din Rusia a fost ultima sa victima