Antena Meniu Search
x

Cum a reacționat principalul suspect în cazul dublei crime din Iași când a văzut pozele cu cadavrele celor doi tineri

Apar noi informații în legătură cu dublu asasinat din Iași, din vila aflată în zona Moara de Vânt.

de Monica Palade

la 04.01.2022, 18:44

Cum a reacționat principalul suspect în cazul dublei crime din Iași când a văzut pozele cu cadavrele celor doi tineri

Potrivit avocatei tânărului Ahmed Sami El Bourkadi, principalul suspect în cazul crimelor, Youssef Ajniyah, tânărul ucis alături de iubita sa, Ioana Vanesa Burlacu, ar fi avut mereu la el sume uriașe de bani. În plus, dădea bani cu împrumut și pe care nu-i cerea niciodată înapoi.

Totodată, atunci când i s-au arătat fotografiile cu cele două cadavre, lui Ahmed Sami El Bourkadi i s-ar fi făcut rău.

„Clientul meu a fost condus recent la studiul dosarului (la sediul Parchetului – n.r.). Am studiat dosarul împreună și urmează să facă o declarație, să vedem în funcție și de ce planuri au procurorii. Este posibil să se ceară o prelungire în instanță (a arestului preventiv – n.r.), se așteaptă rezultatul ADN de la București… Având în vedere faptul că urmărirea penală are un caracter secret, s-a stabilit ca, până ce Parchetul nu va ieși cu un comunicat, să încerc nu mai fac alte dezvăluiri privind ceea ce se întâmplă în dosar.

Până la urmă, interesul este ca acest dosar să se și rezolve. Vă dați seama că, dacă, Doamne ferește!, sunt niște persoane capabile să facă așa ceva, respectiv un dublu asasinat, nici măcar el (Ahmed Sami El Bourkadi – n.r.) nu mai este în siguranță în momentul de față! Chiar el este bucuros că, momentan, este în arest și nu sub altă măsură, pentru că… Deci, clientului meu, când a studiat dosarul, eu i-am arătat, am insistat, inclusiv pe pozele cu decedații, i s-a făcut rău, a spus că el nu poate să privească așa ceva!”, a declarat avocata Raluca Andrei, cea care îl reprezintă pe studentul canadian Ahmed Sami El Bourkadi, potrivit BZI.

Pe acelaşi subiect

Sume uriașe de bani în joc

„Omul ăsta (victima marocană Youssef Ajniyah – n.r.) rula în permanență, avea 9.000, 10.000 – 12.000 de euro! Nu mai cerea banii înapoi în momentul în care îi împrumuta. Și s-au auzit foarte multe chestiuni. Nu numai eu le-am auzit, ci multă lume. Îmi este milă și de părinții victimelor, numai că nici nu este normal, că i-a făcut viața praf băiatului ăstuia! În condițiile în care eu sunt convinsă că băiatul acesta (Ahmed Sami El Bourkadi – n.r.) nu a făcut nimic. De omorât, sută-n mie nu a omorât pe nimeni!”, a mai spus Raluca Andrei.

Pe 11 decembrie, doi tineri au fost găsiţi fără viaţă într-o vilă de lux. Erau iubiţi, studenţi la Medicină. Fata româncă, iar băiatul marocan. Cei doi au fost înjunghiaţi şi mai apoi incendiaţi pentru a se şterge urmele crimei.

În urma cercetărilor s-a ajuns la concluzia că principalul suspect al dublei crime ar fi Ahmed Sami El Bourkadi. La scurt timp după crimă, tânărul s-a prezentat la spital cu o plagă tăiată la mâna dreaptă. În plus, acesta a plecat în Italia, imediat după crimă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Cum a reacționat principalul suspect în cazul dublei crime din Iași când a văzut pozele cu cadavrele celor doi tineri