Antena Meniu Search
x

Video Suspectul dublei crime din Iaşi, primele declaraţii. Cum se apără marocanul în fața anchetatorilor

Suspectul dublei crime din Iaşi a dat azi primele declaraţii în faţa anchetatorilor. Marocanul spune în continuare că este nevinovat. Magistraţii l-au arestat insa pentru 30 de zile. La instanţă au ajuns şi părinţii tinerei ucise. Ei cred că individul ar fi avut complici care sunt încă în libertate.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 24.12.2021, 10:08

Vezi și

Aseară, puţin după ora 19, Ahmed Sami el Bourkadi, principalul suspect al dublei crime din Iaşi, a ajuns în România. Flancat de poliţişti, cu cătuşe, sub pază strictă, cu privirea în pâmânt. N-a scos un cuvânt. 

Individul de 20 de ani, student şi el la medicină, a fost extrădat din Italia, unde a plecat imediat după moartea teribilă a celor doi tineri. A contestat măsura arestului preventiv, aşa că azi a ajuns în faţa magistraţilor ieşeni.

Suspectul susţine că nu el este autorul teribilei fapte

Raluca Andrei, avocat: Mobilul crimei nu a fost identificat. arma crimei nu a fost găsită. mai este o pereche de pantofi şi o pereche de urme despre care nu s-a dat nimic publicităţii. Urmează să-i ia pantofii cu care s-a întors din Italia.

Pe acelaşi subiect

Tânărul a declarat că probele care îl leagă de scena crimei ar fi doar o coincidenţă nefericită. A oferit o explicaţie inclusiv pentru schimbarea înfăţişării. 

Raluca Andrei, avocat: Această schimbare s-a produs în italia. A vrut să se pregătească pentru o excursie încă de când era în România. A încercat să-şi facă o programare la un salon, dar din cauza programului la facultate n-a mai apucat.

Suspectul nu a convins şi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Şi-a reluat discursul din faţa magistraţilor şi în birourile anchetatorilor. 

Clara Mihociu, reporter Observator: Tânărul a ajuns, în sfârşit, şi în faţa procurorilor care se pocupă de acest caz. Timp de câteva ore, acesta va da explicaţii pentru fiecare acuzaţie care i se aduce. 

Bărbatul crede că individul ar mai fi avut complici

La instanţă au venit şi părinţii Vanessei, fata omorâtă. Oamenii au vrut să-l privească în ochi pe cel care se presupune că ar fi înjunghiat-o fără milă, de 33 ori, pe fiica lor.

Tatăl fetei ucise: Dacă voi avea vreodată acceptul să îi pun vreo întrebare, îi voi pune... Să îmi spună motivul, din ce cauză mi-a ucis copilul? Sper să nu fie eliberat! Mă doare totul...nu există ceva să mă doară mai tare faţă de ce s-a întâmplat...

Reporter: Credeţi că au fost mai mulţi?

Tatăl fetei ucise:  Da, eu nu cred că a fost doar unul. 

În ziua morţii tinerei, mama îi trimisese un mesaj în care îi spunea cât de mult o iubeşte. Însă, fata n-a mai apucat să-l vadă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Suspectul dublei crime din Iaşi, primele declaraţii. Cum se apără marocanul în fața anchetatorilor