Antena Meniu Search
x

Video Misterul crimei din Iaşi se adânceşte. Principalul suspect susţine că a văzut alte două persoane în casă în noaptea groazei

Principalul suspect în cazul dublului asasinat din urmă cu o săptămână de la Iaşi se declară nevinovat. Astăzi se judecă contestaţia arestului preventiv.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 17.12.2021, 08:42

Vezi și

Avocatul tânărului marocan student la medicină, suspect în cazul dublei crime de la Iași a contestat măsura arestării preventive in lipsă luată în urmă cu câteva zile. Rămâne de văzut ce vor stabili în cele din urmă judecătorii. 

Între timp acesta a fost prins în Italia potrivit avocatului acestuia, acesta cooperează cu autorităţile de acolo, ba chiar şi-ar fi dorit să urgenteze toată procedura.

Nu a mai solicitat traducerea tuturor documentelor. Şi-ar dori să ajungă cât mai repede în ţară pentru a fi audiat de către anchetatorii de aici pentru că, spune el, nu se consideră vinovat de cele întâmplate. Mai ales că are propria variantă asupra întregii întâmplări.

Misterul crimei din Iaşi se adânceşte

Pe acelaşi subiect

Spune că, într-adevăr, ar fi fost în casa celor doi tineri ucişi, dar că acolo ar fi mers pentru că şi-ar fi uitat un hanorac în casă şi că ar fi văzut alte două persoane în respectiva locuinţă din acea seară. Ulterior ar fi încercat să ia legătura cu tânărul care îi era coleg la facultate, dar acesta nu i-a mai răspuns la telefon. 

A fost deja audiată şi iubita acestuia, cu care a fost găsit în Roma. De asemenea, spune că biletele luate erau cumpărate cu trei săptămâni înainte şi că urma să se întoarcă în ţară, că a aflat din presă despre toată întâmplarea. Rămâne de văzut ce va spune în cele din urmă anchetatorilor la audierile la care va fi supus, atunci când va ajunge în ţară, cel mai probabil va ajunge în România, în cursul zilei de marţi.

De asemenea, s-au făcut şi percheziţii la apartamentul acestuia, care se află lângă Universitatea de Medicină şi Farmacie din iaşi, unde este student în anul II. De acolo au fost ridicaţi doi saci cu posibile probe în acest caz. În continuare este anchetă, poliţiştii încearcă să afle cu exactitate ce s-a întâmplat. Deocamdată nu se cunoaşte motivul acestei crime. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Misterul crimei din Iaşi se adânceşte. Principalul suspect susţine că a văzut alte două persoane în casă în noaptea groazei