Antena Meniu Search
x

Video Cum a reușit să scape un traficant sirian de sub nasul agenților care-l anchetau, în Timiș. Filmul evadării, demn de comediile poliţiste

Un traficant de migranţi, suspectat şi de sechestrare de persoane, a evadat chiar de sub nasul celor care-l anchetau în sediul Poliţiei de Frontieră Timiş. Traficantul, un cetăţean sirian, a fost iute de picior şi a fugit atât de "bine" încât este căutat deja de aproape o săptămână. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 05.10.2023, 14:07

Vezi și

Totul s-a întâmplat vinerea trecută, în timpul unor audieri, în sediul Poliției de Frontieră din Lipova, județul Timiș. Într-o pauză, când se afla pe hol și profitând de un moment de neatenție al celor care ar fi trebuit să îl supravegheze, sirianul a rupt-o la fugă în curte, a traversat-o în mare viteză, a sărit gardul instituției și ..dus a fost.

Sirianul a fost dat în consemn la frontieră

Agenții au dat alarma și au cerut și sprijinul colegilor de la Poliția Națională, care au adus și un câine special antrenat. Dar, după câțiva kilometri, i-au pierdut urma. 

Bărbatul a fost dat și în consemn la graniță.

Pe de altă parte, reprezentanții Poliției de Frontieră  spun că, la nivelul instituției, a fost demarată chiar și o anchetă internă, pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat acolo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Cum a reușit să scape un traficant sirian de sub nasul agenților care-l anchetau, în Timiș. Filmul evadării, demn de comediile poliţiste