Antena Meniu Search
x
LIVE

Cum a reuşit un nemţean să fure 2.000 de lei dintr-un bancomat. A pândit victima până a intrat în bancă şi i-a luat banii eliberaţi cu întârziere

Un bărbat este căutat de poliţişti după ce ar fi sustras suma de 2.000 lei din fanta unui bancomat din Piatra-Neamţ, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ, potrivit Agerpres.

De Redactia Observator la 29.03.2023, 14:43
Bărbat căutat de poliţişti după ce a furat bani dintr-un bancomat din Piatra-Neamţ
Bărbat căutat de poliţişti după ce a furat bani dintr-un bancomat din Piatra-Neamţ - IPJ Neamţ

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 65 de ani, din Piatra-Neamţ, cu privire la faptul că o persoană necunoscută şi-ar fi însuşit pe nedrept suma de 2.000 lei, eliberată cu întârziere de bancomatul unităţii, la scurt timp după ce persoana vătămată ar fi intrat în unitatea bancară, pentru a solicita lămuriri", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Ramona Ciofu.

Anchetatorii au publicat fotografii cu suspectul, preluate de pe camerele video amplasare în exteriorul băncii, şi au solicitat sprijinul populaţiei pentru a-l identifica. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Cum a reuşit un nemţean să fure 2.000 de lei dintr-un bancomat. A pândit victima până a intrat în bancă şi i-a luat banii eliberaţi cu întârziere