Antena Meniu Search
x

Video Cum a reușit un nevăzător din Oradea să obțină permis de conducere. Fosta soția l-a dat în vileag după divorț, ca să se răzbune

Nevăzător, dar cu permis. Vorbim mai exact despre un bărbat care şi-a măsluit rezultatul controlului oftalmologic cu ajutorul soţiei, pentru a obţine înnoirea permisului de conducere. Frauda a ieşit la iveală după ce soţii au divorţat, iar femeia a vrut să se răzbune şi a dezvăluit totul autorităţilor. Bineînţeles, fosta consoartă a avut grijă să spună doar jumătate de adevăr pentru a nu fi prinsă. Minciuna are însă, picioare scurte, iar cei doi sunt acum cercetaţi de autorităţi. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 08.09.2022, 13:57

Vezi și

Totul s-a petrecut în anul 2018. Bărbatul, care avea grave probleme la ochi, își dorea cu ardoare un job de șofer la o firmă de curierat din Elveția, însă pentru asta trebuia să își reînnoiască permisul de conducere. Intereseant este că avea chiar și legitimație de năvăzător. Ba mai mult, își depusese dosarul pentru pensioanrea pe cauze medicale. Soția sa a decis că nu poate rata o astfel de oportunitate, astfel că a completat ea formularul ce urma să fie depus la controlul medical, s-a prezentat în fața medicilor, iar apoi a șters numele său și l-a trecut pe al soțului. Isprava au aflat-o anchetatorii abia în 2021, când, divorțați deja, femeia l-a denunțat pe fostul ei soț la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea și chiar a declarat că a fost obligată de acesta să se prezinte la controlul oftalmologic și apoi tot acesta ar fi moficicat și actele. Anchetatorii au reușit, însă, să afle adevărul, iar acum ambii sunt cercetați pentru fals în înscrisuri oficiale și inducerea în eroare a organelor judiciare.

Foștii soți, condamnați la închisoare cu suspendare

Orădeanca a primit un an de închisoare, iar fostul ei soț 3 luni, cu mențiunea că această pedeapsă a fost suspendată pe o perioadă de supraveghere de 2 ani.

Și fișa medicală a bărbatului a fost anulată, iar acum, dacă chiar vrea permis de conducere, el trebuie să se prezinte în persoană în fața medicilor. Decizia nu este definitivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Cum a reușit un nevăzător din Oradea să obțină permis de conducere. Fosta soția l-a dat în vileag după divorț, ca să se răzbune