Antena Meniu Search
x

Video Cum a sfârşit Alexandru, bărbatul ucis de soră şi abandonat pe un câmp din Bihor. Luminiţa avea pregătită o frânghie în geantă

După ce şi-a ucis fratele cu sânge rece şi i-a abandonat trupul lângă o pistă de biciclete, Luminiţa, criminala din comuna Sântandrei, a fost dusă ieri de procurori în faţa unui judecător de drepturi şi libertăţi. Acesta a decis ca femeia să fie arestată preventiv pentru 30 de zile, după ce şi-a recunsocut pe deplin vina şi a dezvăluit detalii cutremurătoare despre planul său macabru. 

de Redactia Observator

la 10.02.2024, 13:23

Vezi și

Flancată de poliţişti, Luminiţa a fost dusă ieri în faţa judecătorului de la tribunalul Bihor. Acolo a descris în detaliu planul său macabru.  

Detalii cutremurătoare în cazul crimei din Bihor

Cristian Ardelean- purtător de cuvânt PT Bihor: Iniţial s-au îmbrâncit, iar după câteva minute, inculpata a scos o frânghie pe care o avea în poşeta ei. A abandonat cadavrul, după ce s-a asigurat că acesta nu mai are puls. 

Femeia a mărturisit în faţa judecătorului că nu plănuia să-şi omoare fratele în acea zi, însă discuţiile despre lipsa locului de muncă al bărbatului şi năravul acestuia de a cheltui toţi banii din casă pe băutură, i-au întunecat judecata. 

Pe acelaşi subiect

Luminiţa riscă 27 de ani de închisoare

Deşi a încercat să scape de cadavrul bărbatului şi să nu dea nimic de bănuit celorlalte două surori, planul femeii a jost dejucat rapid atât de imaginile de pe o cameră de supraveghere care au suprins ultimele clipe din viaţa lui Alexandru, cât şi de un trecător. 

Cristian Ardelean- purtător de cuvânt PT Bihor: A doua zi s-a prezentat la locul de muncă. Cadavrul a fost descoperit de un martor.

Femeia este acuzată pentru omor asupra unui membru al familiei şi ar putea să-şi petreacă următorii 27 de ani în spatele gratiilor.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Cum a sfârşit Alexandru, bărbatul ucis de soră şi abandonat pe un câmp din Bihor. Luminiţa avea pregătită o frânghie în geantă