Antena Meniu Search
x

Video "Of, Doamne! Oameni buni, nu-mi spuneţi aşa ceva". Cum a plănuit Luminița să-și ucidă fratele mai mare. Alexandru a sfârșit strangulat, pe un câmp din Bihor

Lipsa banilor şi greutăţile vieţii au dus la o crimă înfiorătoare în judeţul Bihor! Sătulă de scandalurile cu fratele mai mare, care era mai mereu băut, sora acestuia l-a ucis fără milă, iar mai apoi i-a abandonat trupul pe marginea drumului. Un trecător a descoperit cadavrul şi a dat imediat alarma. Pentru că nu existau urme de violenţă pe trupul victimei, anchetatorii iau în calcul o moarte naturală, însă autopsia a dezvăluit că acesta fusese strangulat. Nu a durat mult până ce sora şi-a recunoscut oribila faptă. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional! 

de Georgiana Botez

la 09.02.2024, 08:42

Vezi și

Of, Doamne! Oameni buni, nu-mi spuneţi aşa ceva. 

Cei patru fraţi locuiau împreună de ani buni într-un apartament din localitatea Sântandrei. Pentru că una dintre surori era bolnavă, iar ceilalţi doi fraţi mai mari nu aveau un loc de muncă, Luminiţa era singura care îşi întreţinea familia. 

Bărbat: Luminiţa lucrează în Oradea, dar restul nu. 

Sătulă de scandaluri, Luminiţa a pus la cale un plan sinistru

Pe acelaşi subiect

Deşi trăiau de la o zi la alta, fratele mai mare nu rata niciodată ocazia de a lua bani din casă pentru a-şi cumpăra alcool. 

Bărbat: După băutură făcea urât dacă nu avea.

Zilele trecute însă, sătulă de nepăsarea şi scandalurile provocate de Alexandru, Luminiţa a pus la cale un plan sinistru.

În timp ce se întorcea de la muncă, femeia şi-a sunat fratele şi l-a rugat să vină o întâmpine.

Bărbat: A crezut că la plimbare, la plimbare şi a plecat. 

Și-a strangulat fratele și l-a abandonat fără suflare lângă o pistă de alergare

Realitatea era însă alta. Profitând de faptul că fratele său consumase alcool, femeia l-a ucis. Ulterior, i-a abandonat trupul lângă o pistă de alergare. 

Acolo a fost descoperit dimineaţa următoare de către un trecător. Imediat, zona a fost împânzită de criminalişti. Cum nu au găsit nimic suspect, anchetorii au crezut că ar fi vorba de o moarte naturală. Însă, atât imaginile de pe o cameră de supraveghere din zonă, cât şi autopsia cadavrului au dezvăluit oribila crimă. Vecinii celor patru fraţi nu îşi explică cele întâmplate, mai ales pentru că, spun ei, familia era foarte retrasă. După ce arma crimei, cât şi telefonul victimei au fost găsite asupra sa, Luminiţa şi-a recunoscut fapta în faţa autorităţilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Of, Doamne! Oameni buni, nu-mi spuneţi aşa ceva". Cum a plănuit Luminița să-și ucidă fratele mai mare. Alexandru a sfârșit strangulat, pe un câmp din Bihor