Antena Meniu Search
x

Video Cum au acţionat hoţii care au bătut o bătrână şi i-au furat 25.000 de euro din casă: "E o eroare! Să nu-i spuneţi mamei"

Jaf incredibil în centrul Capitalei. Doi muncitori au intrat în casă peste o femeie de 77 de ani, în timpul nopţii, au lovit-o şi au lăsat-o fără 25.000 de euro. Au fost prinşi de poliţişti la câteva străzi distanţă. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată că hoţii ştiau perfect unde merg şi au acţionat la pont.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 06.04.2024, 08:54

Vezi și

Ora 5 dimineaţa. Doi bărbaţi dau târcoale unei casei dintr-un cartier de lux al Capitalei, aproape de Parcul Grădina Icoanei. Fără să ştie, camerele de supraveghere le-au surprins fiecare mişcare. Gesturile îi dau de gol: pare că zona le e cunoscută.

"Cel mai probabil, cei doi au acţionat la pont. Au reuşit să intre în curte, să spargă uşa femeii şi au mers direct în locul în care aceasta îşi ţinea banii. În momentul în care femeia a încercat să opună rezistenţă, hoţii au pus-o la pământ", transmite Bogdan Dinu, reporter Observator.

Spargerea a durat minute bune

Timp în care femeia de 77 de ani privea cu groază cum cei doi o lasă fără 25.000 de euro - toate economiile de o viaţă. Când tâlharii au plecat din casă, bătrâna a luat-o la fugă pe stradă. Paznicul din parc a fost salvarea ei.

Paznic: Am auzit-o țipând aoleu, aoleu, hoții. Se vedea speriată, va dați seama. Tremură. Era și în picioarele goale. Mi-a spus a fost atacată, că i-au furat banii. Mi-a cerut ajutorul să sun la poliție.

Doar câteva zeci de minute a durat până când poliţiştii Secţiei 1, alături de jandarmi, au prins hoţii. Nu au apucat să fugă prea departe şi aveau asupra lor întreaga sumă de bani.

Reporter: A fost la întâmplare?

Hoţ: Da, din greşeală.

Reporter: Ce făceaţi în Bucureşti? Cu ce vă ocupaţi?

Hoţ: Lucrăm în construcţii.

Reporter: Păi şi ce construcţii sunt astea?

Hoţ: Era o eroare. I-am găsit şi i-am luat. Am vrut să am bani.

Reporter: E unchiul tău, care a venit aici să te ia?

Hoţ: Da! Să nu-i spuneţi mamei!

Reporter: Ce făcea aici?

Unchiul: Cu acoperişuri, construcţii. Neamurile celuilalt băiat sunt toţi cu puşcărie.

Reporter: Ducea lipsă de ceva?

Unchiul: Nu, are casă, are tot.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore

Urmează ca judecătorii să decidă dacă îi plasează sau nu în arest pentru următoarele 30 de zile. Riscă până la 10 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Cum au acţionat hoţii care au bătut o bătrână şi i-au furat 25.000 de euro din casă: "E o eroare! Să nu-i spuneţi mamei"