Antena Meniu Search
x

Cum au furat doi tineri bunuri de 20.000 de lei dintr-o şcoală din Maramureş. S-au ales cu două video-proiectoare, două flexuri şi o bormaşină electrică

Doi tineri de 17 și 19 ani din Borșa au fost identificați de polițiști după ce au sustras mai multe bunuri dintr-o unitate de învățământ situată în oraș, cauzând un prejudiciu de 20.000 de lei. Bunurile sustrase au fost 2 video-proiectoare, 2 flexuri si o bormașina electrică. Cei doi sunt cercetaţi acum pentru furt calificat.

de Redactia Observator

la 16.11.2022, 19:04

Cum au furat doi tineri bunuri de 20.000 de lei dintr-o şcoală din Maramureş
Cum au furat doi tineri bunuri de 20.000 de lei dintr-o şcoală din Maramureş - Shutterstock/Arhivă

Polițiștii din Borșa au fost sesizați telefonic pe 11 noiembrie, despre faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracție în interiorul unei școli gimnaziale din oraș, de unde au sustras mai multe bunuri. 

Bunurile sustrase au fost 2 video-proiectoare, 2 flexuri si o bormașina electrică, în valoare de aproximativ 20.000 de lei. 

Autorităţile au recuperat în totalitate bunurile, iar acum tinerii sunt cercetaţi pentru furt calificat.

Hoţii, doi tineri de 17 şi 19 ani

Pe acelaşi subiect

"La fața locului s-a deplasat o echipă operativă, care a efectuat cercetarea la fața locului, stabilind faptul că, fapta a fost comisă în cursul nopții, iar persoanele bănuite de comiterea faptei ar fi pătruns în interiorul școlii aflată în reabilitare prin forțarea sistemului de închidere de tip yală.

În cauză, au fost efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii faptei de furt calificat și s-a constatat faptul că, în urma valorificării informațiilor obținute au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptei, respectiv doi tineri de 17 și 19 ani din Borșa.

Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate", a transmis IPJ Maramureş. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Cum au furat doi tineri bunuri de 20.000 de lei dintr-o şcoală din Maramureş. S-au ales cu două video-proiectoare, două flexuri şi o bormaşină electrică