Antena Meniu Search
x

Video Cum funcţiona reţeaua de migranţi destructurată de procurorii DIICOT în urma a 22 de percheziţii efectuate

O reţea uriaşă de trafic de migranţi a fost astăzi destructurată de procurori. Au fost zeci de percheziţii, supravegheate inclusiv din dronă, iar la audieri au ajuns toţi cei care coordonau şi îi ajutau pe migranţi să treacă ilegal graniţele spre Germania.

Corina Matlinschi
de Corina Matlinschi

la 29.07.2021, 21:42

Vezi și
  • 23 de persoane au fost duse la audieri în dosarul de trafic de migranţi.

Românii din reţea erau folosiţi pe post de şoferi, de transportatori locali. Îi duceau pe migranţi la hoteluri de pe lângă Capitală, iar mai apoi spre graniţe, spre drumul ilegal către Germania.

Capii reţelei erau cetăţeni irakieni şi egipteni care erau organizaţi în mai multe celule la noi în ţară şi ţineau legătura cu organizaţii criminale din toată Europa. Pentru fiecare migrant cereau 5.000 de euro şi îi ascundeau în TIR-uri sau îi treceau ilegal pe Dunăre.

22 de percheziţii au făcut procurorii DIICOT astăzi în Timişoara, în Bucureşti, dar şi în judeţe de pe lângă Capitală. 23 de persoane au ajuns la DIICOT şi dau declaraţii. Rămâne să vedem câţi dintre ei ajung după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Cum funcţiona reţeaua de migranţi destructurată de procurorii DIICOT în urma a 22 de percheziţii efectuate