Antena Meniu Search
x

Video Cum se apără falsul polițist care purta uniformă și le cerea oamenilor diverse lucruri: ''M-au ameninţat! L-am luat de frică şi de spaimă''

Un tânăr de 33 de ani s-a făcut poliţist după legea lui. Şi-a luat o uniformă şi a plecat să vâneze şoferi. A ajuns însă pe mâna adevăraţilor agenţi care l-au trimis după gratii. Problema e că în România, uniformele cu epoleţi sunt la îndemâna oricui.

de Redactia Observator

la 20.07.2021, 20:34

Vezi și

''Ce scrie? Poliţia Română?

Cum te cheamă, nu Poliţia Română!

Tu nu vii să te răsteşti la mine!

Eu te-am întrebat frumos, cum te cheamă! Arată legitimaţia!''

Pe acelaşi subiect

Individul de 33 de ani a îmbrăcat uniforma de poliţist şi a plecat în control. A avut mai multe misiuni în teren până când a fost dat de gol. Falsul poliţist a intrat în conflict cu mai mulţi tineri, care nu s-au lăsat impresionaţi de uniformă şi i-au cerut legitimaţia. Mai mult, au sunat la 112, să ceară ajutor. Aşa au intrat pe fir adevăraţii agenţi.  

Alexandra Petrovici, purtător de cuvânt IPJ Timiş: Poliţiştii secției 4 de poliție rurală Peciu Nou au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 33 de ani poartă un tricou cu însemnele Poliției Române desfășurând activități care sunt de competența poliției.

Cum se apără falsul polițist care purta uniformă și le cerea oamenilor diverse lucruri

Falsul poliţist are o altă variantă

''De unde ţi-ai cumpărat tricoul?

De pe internet.

De pe internet? Ştiai că e ilegal să te dai drept poliţist?

Dar nu m-am dat drept poliţist!

Dar cum ai spus?

Din cauza că m-au ameninţat! L-am luat de frică şi de spaimă.

Le-ai cerut mită?

Nu, nu le-am cerut nimic!''

În România, să-ţi cumperi o uniformă de poliştist e la fel de simplu ca a-ţi lua costum de nuntă. O găseşti pe internet la un click distanţă. Falsul poliţist susținea că lucrează la Imigrări şi încerca să se impună în zonă .

Marius Avram, martor: A venit la noi ne-a întrebat, să ne legitimăm. I-am spus că nu, nu are nicio treabă, să-mi arate el legitimaţia. Mi-a spus că o are la maşină, că a venit cu bicicleta ca să nu mai consume benzina până acolo. Ne-a lăsat un număr de telefon, că dacă găsim ceva emigranţi să venim la el, să-l sunăm. Şi-am zis că el câţi poate să doboare, că e slab săracu. Şi-a zis că nu, că vine cu câţiva colegi.

Individul a fost reţinut pentru 24 de ore şi este acuzat de uzurpare de calităţi oficiale. Ar putea să stea după gratii până la 5 ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Cum se apără falsul polițist care purta uniformă și le cerea oamenilor diverse lucruri: ''M-au ameninţat! L-am luat de frică şi de spaimă''