Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cum se simte Florin Piersic. Actorul și-a setat un mesaj vocal pe telefon pentru cei care îl sună: "Dacă doriţi să-mi lăsaţi un mesaj, faceţi foarte bine"

Florin Piersic a transmis primul mesaj audio de la internare. Actorul spune că se simte de la zi la zi mai bine. Stă în picioare ajutat iar de azi a început chiar procedurile de kinetoterapie şi recuperare medicală. Maestrul le transmite celor care îl sună şi nu le poate răspunde că le mulţumeşte tuturor pentru mesaje.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 15.05.2024 , 20:07

Florin Piersic: Aţi sunat la Florin Piersic. Sunt bine. Asta e cel mai important. Bine, în sensul în care sunt sănătos. Şi dumneavoastră vă doresc la fel. 

Florin Piersic ne dă asigurări de pe patul de spital că starea lui e bună. La cinci zile după operaţie şi-a setat un mesaj vocal pe telefon care să îi întâmpine pe cei care îl sună.

Florin Piersic ne dă asigurări de pe patul de spital că starea lui e bună

Vezi și

Florin Piersic: Vă mulţumesc pentru că m-aţi sunat şi dacă doriţi să-mi lăsaţi un mesaj, faceţi foarte bine. Aşteptaţi semnalul sonor şi vorbiţi. Eu am să văd cine a sunat şi am să vă sun. Vă mulţumesc şi vă doresc tot ceea ce îmi doresc mie, Florin Piersic.

Pe acelaşi subiect

Bianca Iacob, reporter Observator: Săptămâna trecută, medicii de la Spitalul Foişor din Capitală i-au scos cu succes lui Florin Piersic proteza infectată cu stafilococ auriu. Starea acestuia după operaţie este una favorabilă, iar medicii anunţau astăzi că deja a început recuperarea, kinetoterapia. Aşa că, cel mai probabil, va rămâne internat aici până la finalul acestei săptămâni, poate chiar începutul săptămânii viitoare.

Adrian Marinescu, medic primar boli infecţioase: Nu sunt schimbări. E acea situaţie stabilă, din fericire. Se ridică la marginea patului, stă în picioare cu sprijin. La o persoană care e fragilă, are bolile asociate, are şi vârsta, e posibil ca tot ceea ce înseamnă parte cardiacă şi nu numai, să sufere şi modificări. O infecţie care e tratată maximal, cu toate antibioticele necesare, presupune un interval de timp, poate destul de lung.

La începutul săptămânii, actorul a transmis un mesaj şi prin intermediul medicilor. Şi-a mărturisit recunoştinţa faţă de doctorii care îl tratrează şi dragostea faţă de oameni.

"Sunt viu și asta datorită minunaților doctori care mă îngrijesc. Eroii mei. Vă iubesc pe toți, oameni buni. Ţineţi-mă aproape, pentru că mai am de spus multe poveşti minunatului meu public."

După ce infecţia îi va dispărea din organism, în aproximativ o lună, potrivit medicilor, Florin Piersic ar putea fi transferat la Cluj pentru montarea unui nou stimulator cardiac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Cum se simte Florin Piersic. Actorul și-a setat un mesaj vocal pe telefon pentru cei care îl sună: "Dacă doriţi să-mi lăsaţi un mesaj, faceţi foarte bine"