Antena Meniu Search
x

Un cunoscut interlop din Buzău a fost arestat în Marea Britanie. Va fi extrădat în România

Un cunoscut interlop din Buzău a fost arestat în Marea Britanie. Va fi extrădat în România, unde are de executat o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani şi jumătate.

Un cunoscut interlop din Buzău a fost arestat în Marea Britanie. Va fi extrădat în România, unde are de executat o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani şi jumătate.

Flauden Măcelaru, zis Vadar a fost reţinut de poliţia din Marea Britanie, scrie sansanews.ro. El era dat în urmărire internaţională, după ce a fost condamnat definitiv la 3 ani şi jumătate de închisoare pentru spălare de bani.

Vadar a fost săltat în urmă cu aproape un an de poliţişti, fiind acuzat că a lovit intenţionat maşini pe care le adusese din Marea Britanie şi a încasat despăgubiri de la firmele de asigurări. Măcelaru era ajutat să simuleze accidentele de alţi 4 indivizi şi de soţia sa. 

Articolul continuă după reclamă

Potrivit unor surse apropiate anchetei, Vadar fura din magazine din Marea Britanie, iar cu banii astfel obţinuţi a cumpărat trei autoturisme, pe care le-a adus în ţară. Cu ajutorul celorlalte persoane cercetate de poliţişti printre care se numără şi soţia sa, a înscenat 4 accidente rutiere şi a încasat despăgubirile de la firme de asigurări.

Vadar a fost eliberat din penitenciar în anul 2012 după ce a ispăşit o pedeapsă pentru alte fapte penale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat până acum probleme în reciclarea sticlelor, prin sistemul RetuRO?
Observator » Evenimente » Un cunoscut interlop din Buzău a fost arestat în Marea Britanie. Va fi extrădat în România