Antena Meniu Search
x

Video Cursă inedită în Harghita: La întrecere cu motocultoare. "Nici nu m-am gândit că se poate concura cu astfel de aparate"

În Harghita a avut loc o cursă cum nu nu s-a mai pomenit niciunde - între motocultoare. Concurenţii au luat "bestiile" de coarne şi... s-au întrecut printre butoaie şi tot felul de jaloane.  Alţii s-au înscris la concursul de remorcat tractoare, unde maşinile de teren au fost vedetele.

de Redactia Observator

la 11.07.2022, 08:16

Vezi și

Încărcat şi descărcat baloţi, mers cu spatele, slalom printre jaloane şi... băut de bere. Au fost principalele probe prin care au trebuit să treacă concurenţii înscrişi la concursul de motoculotare ce a avut loc la marginea localităţii Praid, din judeţul Harghita. 

Cursă inedită în Harghita

Buzogany Istvan, concurent: Am cumpărat-o, în special, pentru mine, să lucrez în grădină, dar sătenii m-au chemat să lucrez la şi pentru ei. Toată lumea mă ştia că lucrez cu motosapă şi a fost un pic de presiune.

Spectator: Este un concurs foarte inedit, nici nu m-am gândit că se poate concura cu astfel de aparate. 

Pe acelaşi subiect

Organizatorii s-au bazat pe dexteritatea şi agilitatea şoferilor. Unii concurenţi, însă, şi-au jucat cartea norocoasă pe puterea motoarelor şi chiar le-au "tunat" pentru a putea pune mâna pe marele premiu.

Sukosd Attila, preşedinte asociaţie OffRoad: Sunt peste zece echipe înscrise. Sunt şi concurenţi care şi-au făcut modificări pe motocultoare. Câştigătorul va primi un motocultor nou-nouţ.

Un alt concurs mult aşteptat a fost cel de remorcat tractoare. Concursul de maşini 4x4, pregătit pentru pasionaţii de OffRoad, a fost organizat pe trei categorii, în funcţie de capacitatea cilidrică a motoarelor. 30 de maşini de teren au fost înscrise în competiţie.

Evenimentul inedit de la Praid a atras sute de oameni şi a avut şi un scop caritabil: s-au strâns bani pentru modernizarea unei grădiniţe din localitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Cursă inedită în Harghita: La întrecere cu motocultoare. "Nici nu m-am gândit că se poate concura cu astfel de aparate"