Antena Meniu Search
x

Cutremur după cutremur în România, la adâncimi foarte mici. Un seism neobişnuit s-a produs în Timiş, în urmă cu puţin timp

Cutremur în România. Mai multe cutremure de suprafaţă s-au produs în România, de la începutul anului. Cel mai recent a avut loc în Timiş, în urmă cu puţin timp.

Cutremur în România. Mai multe cutremure de suprafaţă s-au produs în România, de la începutul anului. Cel mai recent a avut loc în Timiş, în urmă cu puţin timp.

Seimul s-a produs la ora 12:14, la numai 3,8 kilometri adâncime şi a avut magnitudinea de 2,1 grade pe scara Richter.

Alte două cutremure de suprafaţă s-au produs ieri, în Caraş-Severin, respectiv Ialomiţa.

Cutremurul din zona Banatului a avut loc ieri, în jurul orei 22:20, la 10,2 kilometri adâncime şi a avut o magnitudine de 2,3 grade pe Richter.    

Seismul din Ialomiţa s-a produs la ora 1:27, la doar 9,8 kilometri adâncime şi a avut 2,4 grade pe scara Richter, potrivit INFP.

Cel mai puternic cutremur din anul 2017 în România s-a produs în data de 8 februarie, în județul Buzău, la ora 17:08, și a avut o magnitudine de 5 grade pe Richter, cutremurul fiind resimțit și la București. 

Cutremur în România. Ieri, directorul onorific al Institutului Naţional pentru Fizica Pământului, Gheorghe Mărmureanu, a declarat că românii nu trebuie să se teamă de un seism catastrofal până în anul 2040, când, în opinia dumnealui, se poate produce un seism foarte puternic, la o adâncime foarte mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Cutremur după cutremur în România, la adâncimi foarte mici. Un seism neobişnuit s-a produs în Timiş, în urmă cu puţin timp