Antena Meniu Search
x

Cutremurător. Imaginea pe care Liviu "Al Pacino", asasinul din Vâlcea, a postat-o imediat după crimă: "Bine Boss!"

Liviu Cristian Iacob şi-a ucis iubita pentru că aceasta îl anunţase să îl părăseşte. În seara dinaintea crimei, el o agresase pe fată cu un briceag.

Cutremurător. Imaginea pe care Liviu "Al Pacino", asasinul din Vâlcea, a postat-o imediat după crimă: "Bine Boss!"
Cutremurător. Imaginea pe care Liviu "Al Pacino", asasinul din Vâlcea, a postat-o imediat după crimă: "Bine Boss!"

Liviu Cristian Iacob şi-a ucis iubita pentru că aceasta îl anunţase să îl părăseşte.

În seara dinaintea crimei, tânărul de doar 18 ani o agresase pe fată, lovind-o de mai multe ori cu lama unui briceag.

În ziua crimei, Liviu, poreclit "Al Pacino", a postat o fotografie pe Facebook, în care îşi flexa muşchii abdominali. El a primit aprecieri la postarea respectivă din partea prietenilor, care habar n-aveau ce făcuse tânărul.

Anchetatorii au stabilit că tânărul, care avea cutiţul la el, a văzut-o pe terasa unui fast-food din Râmnicu Vâlcea pe tânăra cu care avusese o relaţie şi a discutat cu el, propunându-i să meargă împreună până pe platoul de la periferia oraşului, în zona Goranu. 

”În 21 martie, cei doi s-au deplasat până în punctul respectiv, de unde inculpatul a condus-o pe victimă până la liziera pădurii din apropiere şi în continuare, prin pădure, pe o distanţă de aproximativ 100 m, până în apropierea unui pârâu, unde a agresat-o pe victimă, lovind-o iniţial cu pumnii, după care a lovit-o pe aceasta cu cuţitul pe care-l purta asupra sa, provocându-i decesul. După uciderea victimei, inculpatul a îngropat cadavrul în imediata apropiere a locului exercitării actelor de agresiune, iar pentru ca locul respectiv să nu devină vizibil datorită lipsei vegetaţiei, a acoperit locul cu lemne uscate” precizează procurorii.

În noaptea de 17/18 aprilie 2018, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul IPJ Vâlcea şi un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Cutremurător. Imaginea pe care Liviu "Al Pacino", asasinul din Vâlcea, a postat-o imediat după crimă: "Bine Boss!"