Antena Meniu Search
x

Video "Noi nu suntem toxicomani, suntem oxicomani". Noi imagini cu Vlad Pascu, şoferul drogat care a ucis două persoane în 2 Mai, în timp ce consumă stupefiante

Se clatină scaunul celor vinovaţi moral pentru accidentul cumplit din Vama Veche, în care doi tineri au murit spulberaţi de un şofer drogat. Corpul de control al ministrului de Interne a ajuns încă din această dimineaţă la sediul Inspectoratului Poliţiei Judeţene Constanţa. Între timp, pe internet apar imagini uluitoare care confirmă că tânărul Vlad Pascu nu era nici, pe departe, străin de consumul de stupefiante. Dădea chiar lecţii, pe reţele de socializare, de combinaţii letale şi se lăuda cu businessuri şi conturi pline. 

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 22.08.2023, 16:11

Vezi și

"Fac dovada faptului că pe numele meu există, în momentul de faţă, business-uri de mai mulţi bani decât o să aveţi voi toată viaţa. 

- Raul, astea sunt pentru tine, că ştiu că căutai ieri. (...) este viaţa noastră! Noi nu suntem toxicomani, noi suntem (...)mani". 

Corpul de control la Constanţa

Reprezentanţii ministerului de Interne au ajuns astăzi la Constanţa. Aceştia vor să lămurească de ce Vlad Pascu a fost testat doar pentru alcool, dar nu şi pentru droguri, înainte de tragicul accident. Este cercetat şi faptul că - dacă se aplica legea - autoturismul implicat în accident nu ar fi trebuit să mai fie pe şosele. 

Pe acelaşi subiect

Reprezentanţii corpului de control sunt de 5 ore la Constanţa. Prima oprire a fost la Serviciul Rutier, iar în prezent sunt la Inspectoratul de Poliţie Judeţean şi ar urma să ajungă la sediul Poliţiei din Vama Veche. A fost o serie de nereguli în gestionarea situaţiei pe care Corpul de control le cercetează în aceste momente. În acea seară mai mulţi martori au sunat la 112 şi au spus că un şofer conduce haotic.

După două ore, un echipaj format din poliţişti şi jandarmi au identificat autoturismul în trafic şi l-au oprit. În maşină, oamenii legii au găsit o ţigară şi patru pastile. Şoferul a fost testat doar cu aparatul etilotest la sediul poliţiei şi lăsat să plece, deşi i-au găsit droguri în maşină.  De ce nu l-au testat cu aparatul drugtest a fost că singurul poliţist care făcea testarea era în concediu medical.

Ce ar fi trebuit agentul? Să sune la IPJ Constanţa şi să ceară un drugtest, însă se pare că nu a făcut acest lucru. Agentul era detaşat pe litoral şi lucra în sistem de mai puţin de un an. Mai mult, poliţistul nu a verificat nici actele şoferului.

Pentru că ar fi văzut că nu are asigurare RCA şi i-ar fi luat talonul şi plăcuţele de înmatriculare, iar şoferul ar fi plecat pe jos de la sediul poliţiei şi ar fi fost evitat accidentul. Aşadar este o serie de nereguli pe care reprezentanţii Corpului de control le cercetează. În ancheta internă deschisă de IPJ Constanţa sunt cercetaţi doi agenţi şi un ofiţer. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Noi nu suntem toxicomani, suntem oxicomani". Noi imagini cu Vlad Pascu, şoferul drogat care a ucis două persoane în 2 Mai, în timp ce consumă stupefiante