Antena Meniu Search
x

Video "Dacă n-ai carnet, cum te urci aşa la volan?" Un tânăr teribilist a făcut praf două mașini, într-o cursă nebună prin Constanţa. O femeie a fost rănită

Un tânăr teribilist a făcut praf două maşini după ce a pornit într-o cursă nebună prin Constanţa, deşi nu avea permis de conducere. O femeie a fost rănită şi a ajuns la spital. Şi de parcă nu era suficient, individul a încercat apoi să fugă de la locul accidentului, însă a fost prins în cele din urmă şi dus la spital pentru recoltare de probe biologice. 

de Redactia Observator

la 16.12.2023, 10:12

Vezi și

- Auzi, dacă n-ai carnet, cum te urci aşa la volan? Ai văzut ce accident ai provocat? Putea să facă o nenorocire.

Faptul că nu avea permis de conducere nu l-a împiedicat nicio secundă pe individ să se urce la volan şi să pornească într-o cursă nebună prin oraş. Lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul imediat. Tânărul nu a mai reuşit să adapteze viteza, a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe contransens, acolo unde a lovit un autoturism care circula regulamentar.

Mașina șoferului nevinovat, proiectată pe contrasens

În urma impactului violent, maşina în care se afla şoferul nevinovat a fost proiectată pe contrasens, unde a lovit un alt autovehicul. Şoferiţa maşinii din urmă a fost rănită.

Claudia Tatarici, purtător de cuvânt SAJ Constanţa: La locul solicitării s-a deplasat o ambulanţă SAJ B2 şi a fost gasită o victimă, conştientă, cu traumatism cranian, traumatism facial, traumatism membru inferior. S-a acordat primul ajutor şi a fost transportată la Spitalul Judeţean.

Tânărul a fost condus la spital pentru recoltare de probe

Şi de parcă nu era suficient ce a făcut, individul a încercat şi să fugă de la locul accidentului. Poliţiştii au încercat să-l testeze dacă a consumat droguri, însă aparatul a dat eroare, aşa că a fost dus la spital pentru recoltare de probe.

Cătălina Marian, IPJ Constanța: După producerea accidentului, conducătorul primului autoturism, un bărbat de 36 de ani, ar fi părăsit locul faptei, fiind identificat ulterior. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Acum este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi conducere fără permis şi riscă să ajungă în spatele gratiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Dacă n-ai carnet, cum te urci aşa la volan?" Un tânăr teribilist a făcut praf două mașini, într-o cursă nebună prin Constanţa. O femeie a fost rănită