Antena Meniu Search
x

Dacian Lazăr, șeful Poliției de Frontieră Berveni, Satu Mare, a murit. A fost răpus de Covid la doar 43 de ani

Dacian Lazăr, șeful Poliției de Frontieră Berveni, Satu Mare, a murit la doar 43 de ani, răpus de Covid. Bărbatul fusese confirmat cu coronavirus în urmă cu aproximativ trei săptămâni.

De Veronica Micu la 07.10.2021, 13:51
Vezi și

Doliu în rândul polițiștilor din Satu Mare, după ce subcomisarul Dacian Lazăr a încetat din viață. Bărbatul de 43 de ani, șef al Poliției de Frontieră Berveni, județul Satu Mare, s-a stins ieri, în jurul orei 13.00, la Spitalul Carei.

Anunțul decesului a fost făcut și pe Facebook. de colegii de la Poliţia de Frontieră Sighetu Marmației.

Potrivit informațiilor obținute de Observator, polițistul a ajuns la spital în 19 septembrie, infectat cu coronavirus. Miercuri, medicii au fost nevoiți să declare decesul, plămânii acestuia fiind afectați extrem de grav. Subcomisarul Dacian Lazăr nu era vaccinat anti-Covid.

Pe acelaşi subiect

Dacian Lazăr va fi înmormântat vineri

Vineri, 8 octombrie, la sediul Sectorului Poliție de Frontieră Berveni va avea loc un ceremonial militar prin care familia, colegii și prietenii îl vor conduce pe ultimul drum pe Dacian Lazăr.

Familia ofițerului a făcut anunțul pe Facebook:

"Vineri, 08.10.2021, ora 11.00, la sediul Sectorului Poliție de Frontieră Berveni va avea loc un ceremonial militar prin care îl vom conduce pe ultimul drum pe Subcomisar Lazăr Dacian. Cine dorește sa participe este binevenit".

Dacian Lazăr lucra în MAI de 25 de ani, era căsătorit și avea un copil.

Pe rețelele de socializare curg zeci de mesaje de condoleanțe.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Simona Vasiac -

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Dacian Lazăr, șeful Poliției de Frontieră Berveni, Satu Mare, a murit. A fost răpus de Covid la doar 43 de ani