Antena Meniu Search
x

Galerie foto Dacie Papuc ruptă în două pe un drum din Ialomiţa. Şoferul a murit pe loc, motorul maşinii a zburat după impact

Imagini cumplite pe un drum din Ialomiţa, în localitatea Lilieci, unde o Dacie Papuc s-a rupt în două după ce maşina s-a izbit violent de o cisternă. În urma impactului teribil, şoferul autoturismului a murit pe loc.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 18.08.2021, 14:43

Tragedia s-a produs în această după-amiază, în jurul orei 13.00. 

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Ialomița, accidentul a avut loc pe DN 2 București –  Urziceni, între o Dacie Papuc şi o cisternă. Din păcate, impactul a fost atât de puternic, încât pentru şoferul maşinii nu s-a mai putut face nimic. Iar imaginile surprinse la faţa locului spun totul.

În urma coliziunii, partea din faţă a autoturismului s-a făcut praf, iar cisterna s-a înfipt în gardul unei case aflate pe marginea drumului.

 

IPJ Ialomiţa

Pe acelaşi subiect

„Din verificările efectuate a reieșit că evenimentul rutier s-a produs ca urmare a coliziunii dintre un autoturism și o cisternă. În urma impactului dintre acestea șoferul autoturismului a decedat”, au precizat reprezentanții IPJ Ialomița.

IPJ Ialomiţa

Trafic blocat zeci de minuet după accidentul mortal din Lilieci

În urma accidentului, traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri câteva zeci de minute.

Cercetările continuă în acest caz, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și circumstanțelor care au dus la producerea tragediei.

Drumarii vor să afle în regim de urgență despre producerea de accidente pe șoselele din România

Sindicatul Drumarilor „Elie Radu” al angajaților din cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere solicită încheierea unui acord de colaborare intre instituție, Inspectoratele pentru Situații de Urgență și Inspectoratele de Poliție Județene, astfel încât drumarii să fie anunțați în regim de urgență și să intervină cu promptitudine în cazul accidentelor produse pe drumurile naționale și pe autostrăzi. Potrivit sindicaliștilor, cele mai multe accidente rutiere sunt anunțate la numărul de urgență 112. Administratorii sectoarelor de drum unde se produc evenimente rutiere nu sunt informați în timp util, iar după intervenții sunt solicitați la fața locului pentru îndepărtarea resturilor de pe carosabil.

Sindicaliștii mai arată că informarea în timp real a drumarilor va duce la micșorarea timpului de intervenție. „Poliția rutieră solicită echipe de angajați ale C.N.A.I.R. pentru intervenții în regim de urgență (înlăturarea de materiale sau cadavre de animale de pe carosabil, intervenția la accidente rutiere, balizarea autovehiculelor rămase în pană etc). De asemenea, ISU județene au nevoie în nenumărate rânduri de drumari, pentru a asigura circulația în condiții de siguranță (după evenimente rutiere, înzăpeziri etc.). Ca urmare eprezentanții sectoarelor de drum care intervin trebuie să fie înștiințați în regim de urgență după apelurile oamenilor la numărul 112, pentru semnalarea accidentelor rutiere sau incidente pe drumurile naționale și autostrăzi”, au anunțat sindicaliștii, potrivit Mediafax. Aceștia mai spun că măsura este benefică nu doar pentru drumari, ci și pentru participanții la trafic, deoarece șoselele ar fi eliberate mai rapid de resturile apărute în urma accidentelor.

- Articol realizat cu ajutorul informaţiilor şi imaginilor obţinute de reporterul Observator Andreea Filip -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Dacie Papuc ruptă în două pe un drum din Ialomiţa. Şoferul a murit pe loc, motorul maşinii a zburat după impact