Antena Meniu Search
x

Video "Dă-i cu pumnii, cum ţi-am zis!". Două tinere din Maramureş, pumni şi picioare ca în ringul de box. Adolescentele s-ar fi certat din cauza unui băiat

Scene ca în ringul de box între două adolescente din Maramureş. Tinerele şi-au împărţit pumni şi picioare, sub privirile colegilor care au filmat întregul moment. Totul ar fi pornit de la o neînţelegere în dragoste.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 24.10.2022, 22:38

Imagini Amator Vezi și

Incidentul a avut loc în autogara din Sighetu Marmației. Pe imaginile filmate de unul dintre cei care asistau la bătaie ca la un spectacol se observă cum cele două încep să îşi împartă din senin pumni şi picioare. 

Ring de box sub privirile colegilor

Amuzaţi, de pe margine, cei care priveau ce se întâmplă le încurajau pe fete să continue scandalul şi ofereau uneia dintre ele indicaţii despre cum să o lovească pe cealaltă. 

Tânăr: Aşa! Dă-i cu pumnii în gură cum te-a învăţat mamă-ta! Lasă geanta jos, că îţi e ma uşor! Cum ţi-am zis eu...dă-i cu dreapta-n gură! Dă-i cu pumnii, cum ţi-am zis.

Sub ploia de lovituri, cele două se dezechilibrează şi cad la pământ. Un şofer care vede întreaga scenă le claxonează pe cele două, iar la scurt timp tinerele sunt despărţite de câţiva colegi.  Potrivit unor martori, scandalul dintre cele două ar fi început de la neînţelegerile pentru un băiat.

-Material realizat cu ajutorl informaţiilor transmise de reporterul Observator, Simona Vasiac-

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » "Dă-i cu pumnii, cum ţi-am zis!". Două tinere din Maramureş, pumni şi picioare ca în ringul de box. Adolescentele s-ar fi certat din cauza unui băiat