Antena Meniu Search
x

Are maşină tunată, dar fură brazi de pe stradă, pentru Crăciun! Un hoţ a fost filmat când taie bradul unui sibian şi fuge cu el (VIDEO)

Un sibian foarte supărat a făcut un apel pe pagina lui de Facebook pentru prinderea unui individ care, în urmă cu o săptămână, i-a tăiat brăduţul din faţa casei.

Vezi și

Un sibian foarte supărat a făcut un apel pe pagina lui de Facebook pentru prinderea unui individ care, în urmă cu o săptămână, i-a tăiat brăduţul din faţa casei.

Omul mărturiseşte că a plantat copacul în urmă cu cinci ani, când avea doar 20 de centimetri. A rămas fără el în mai puţin de un minut, căci atât i-a luat hoţului să-şi ducă la îndeplinire misiunea.

Imaginile bărbatul în timp ce taie brăduţul au fost surprinse de camerele de supraveghere şi postate pe reţelele de socializare, în speranţa că cineva ar putea să ofere informaţii despre hoţul de brazi.

"Recunoaste cineva acest individ?

Pe acelaşi subiect

In data de 19.Dec.2016 personajul a hotarat sa-si taie un brad de craciun de pe strada Masinistilor din Sibiu. Pentru 40 de lei a taiat un brad crescut de cativa ani din fata unei case.

A venit cu un VW Passat de culoare deschisa, gemuri fumurii, niste jante mai deosebite. Daca il recunoaste cineva v-as fi recunoscator sa ma contactati. As aprecia un share/like din partea voastra, Sibiul e un oras mic poate il cunoaste cineva sa stie si prietenii lui de unde are minunatul brad (aproximativ 170cm) in casa", este mesajul postat de sibianul păgubit.

Bărbatul nu vrea să vorbească foarte mult despre eveniment și lasă autoritățile să-și facă treaba. 

”Am făcut sesizare la poliție pentru prinderea celui care a tăiat bradul. Pe camerele de supraveghere nu se vede numărul mașinii. Nu vreau să vorbesc foarte mult despre asta, e sărbătoare…Aveaa 20 de centimetri când l-am plantat”, a mai spus omul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Are maşină tunată, dar fură brazi de pe stradă, pentru Crăciun! Un hoţ a fost filmat când taie bradul unui sibian şi fuge cu el (VIDEO)