Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Dan Ilie Morega, obligat de instanţă să se interneze la psihiatrie. Fostul prefect de Gorj a fost prins de şase ori fără permis la volan

Dan Ilie Morega a fost obligat de instanţă să se interneze la psihiatrie. Fostul prefect de Gorj a fost arestat la domiciliu în luna martie, după ce a fost prins de şase ori conducând fără permis. El este cercetat şi pentru că a lovit o jurnalistă. 

de Diana Speretoiu

la 03.06.2024 , 14:15

Verdictul a fost dat de instanța de judecată după ce procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au contestat măsura arestului la domiciliu. Judecătorii au dispus internarea sa provizorie într-o unitate specializată de asistență medicală. Decizia care a fost luată după ce a fost analizată expertiză psihiatrică a fost deja contestată de avocatul lui Dan Ilie Morega. La sfârșitul lunii martie, Dan Ilie Morega a fost plasat în arest la domicliu. Fostul prefect al județului Gorj e cercetat în mai multe dosare penale după ce s-a urcat la volan, deși nu mai avea acest drept. El a fost surprins conducând în Gorj, Mehedinți și București de șase ori, în mai puțin de două luni. Permisul său de conducere i-a fost retras la începutul lunii februarie din motive medicale.

Vezi și
Diana Speretoiu Like

Când mă întreabă cineva de unde sunt, îmi place să răspund mereu: De acasă de la Brâncuși! Sunt Diana Speretoiu. Din Gorj. Aduc în prim plan tot ce e mai frumos, dar și ce e nedrept, ne revoltă, ne șochează.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Dan Ilie Morega, obligat de instanţă să se interneze la psihiatrie. Fostul prefect de Gorj a fost prins de şase ori fără permis la volan