Antena Meniu Search
x

Dan Voiculescu a fost externat de la Spitalul Universitar

Dan Voiculescu a fost eliberat de Tribunalul Bucureşti după 3 ani de detenţie, el fiind externat în această după-amiază din Spitalul Universitar, unde fusese internat luni, din cauza unor probleme medicale. A făcut declaraţii în faţa ziariştilor şi a spus că va lupta cu orice risc împotriva abuzurilor.

Dan Voiculescu a fost externat în această după-amiază din Spitalul Universitar, unde fusese internat luni, din cauza unor probleme medicale. A făcut declaraţii în faţa ziariştilor şi a spus că va lupta cu orice risc împotriva abuzurilor.

Dan Voiculescu a explicat motivul pentru care a fost internat la Spitalul Universitar: "Am avut un sindrom de oculzie intestinală. Aceste episoade sunt foarte periculoase pentru că se sparge intestinul și totul intră în organism. Sigur voi fi operat. Ceea ce am eu este un fel de preinfarct pe intestin.", a spus Dan Voiculescu.

Declaraţiile au fost făcute chiar la ieşirea din spital.

"Mi-au fost furaţi trei ani din viaţă. Aceşti trei ani nu mi-i dă nimeni, chiar dacă intră Băsescu la închisoare. Cât am stat în puşcărie, am avut două sentimente deosebite, profunde, care au iesit în evidenţă. primul sentiment a fost unul de durere a pleopelor, pentru faptul că stăteam cu ochii închişi mai mult de jumătate de zi. Mi-am creat un fel de acvariu în care am încercat şi am reuşit să trăiesc. Am trăit trei ani într-un acvariu", a afirmat Dan Voiculescu.

În cazul lui Dan Voiculescu, magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis că poate fi eliberat condiţionat. Decizia e definitivă.

"Ultima abordare e legată de viitor. Să ne uităm spre orizont, eu acolo văd o luptă pe viață, pe moarte, pe puşcărie, cu abuzurile. Cu abuzurile, mai ales ale celor puternici împotriva celor care nu se pot apăra singuri, a celor care au dorința de a se apăra și nu o pot face", a mai spus Dan Voiculescu.

CITEŞTE ŞI: Dan Voiculescu, eliberat condiţionat. Decizia magistraţilor Tribunalului Bucureşti este definitivă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Dan Voiculescu a fost externat de la Spitalul Universitar