Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Viorica Dăncilă, aproape să cadă pe scări, la maternitatea din Oradea. Premierul a rămas fără un pantof (Video)

Viorica Dăncilă a fost la un pas să se prăbuşească pe scările Spitalului Județean Oradea, în timpul vizitei pe care a făcut-o la maternitate.

de Cristian Ionescu

la 31.10.2019 , 15:17

Viorica Dăncilă a fost la un pas să se prăbuşească pe scările Spitalului Județean Oradea, în timpul vizitei pe care a făcut-o la maternitate.

Premierul s-a împiedicat în timp de cobora scările şi s-a sprijinit în ultimul moment de o persoană din imediata ei apropiere, o jurnalistă. Viorica Dăncilă a rămas fără un pantof pe scări, care se agăţase într-o stinghie din aluminiu.

Premierul Dăncilă, aproape să cadă pe scări

Vezi și

Viorica Dăncilă a avut un incident în timpul vizitei la Spitalul Judeţean Oradea. Premierul s-a dezechilibrat pe scările spitalului, după ce un pantof i s-a prins într-o stinghie din aluminiu, în timp ce cobora scările. Premierul s-a sprijinit de o jurnalistă şi astfel a evitat o accidentare.

Viorica Dăncilă a luat hotărârea să coboare pe scări, după ce liftul se blocase anterior, cu alţi oficiali. Ca să evite orice problemă de acest gen, premierul a considerat că este mai sigur să aleagă scările.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Viorica Dăncilă, aproape să cadă pe scări, la maternitatea din Oradea. Premierul a rămas fără un pantof (Video)