Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Momente INCENDIARE la Balul Bobocilor de la Liceul TEOLOGIC din Târgu-Jiu! Elevii vor avea parte de dansuri din buric!

Se anunţă momente incendiare la Balul Bobocilor de la Liceul Teologic din Târgu-Jiu. Organizatorii le promit elevilor multe surprize... plăcute.

de Redactia Observator

la 08.11.2017 , 11:09

Se anunţă momente incendiare la Balul Bobocilor de la Liceul Teologic din Târgu-Jiu. Organizatorii le promit elevilor multe surprize... plăcute.

Până astăzi, peste 200 de persoane și-au anunțat deja prezența. Organizatorii s-au gândit să nu lipsească nici dansatoarele de muzică orientală, despre care spun că vor suci mințile celor prezenți. Invitat special va fi solistul NANE.

Articolul continuă după reclamă

"Noi, organizatorii Balului Bobocilor al Liceului Teologic, vă așteptăm cu drag, în număr cât mai mare, cu multe surprize plăcute. Pe lângă invitatul nostru special, NANE, vă așteaptă un număr de magie spectaculos, trupa Belly Girls ce vă va suci mințile și nu în ultimul rând vă întâmpinăm cu cele mai deosebite voci ale liceului nostru", anunță organizatorii.

Pe acelaşi subiect

Tematica va fi 'Bal mascat', iar cei care nu vor fi costumați vor fi pictați pe față de 'domnișoare foarte talentate'.

După balul mascat, liceenii vor petrece într-un cunoscut club din Târgu-Jiu.

Între timp, tinerii din Târgu-Jiu au început deja să profite de pe urma petrecerii de la Liceul Teologic şi au pus în vânzare pe Facebook bilete la preţul de 20 de lei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Momente INCENDIARE la Balul Bobocilor de la Liceul TEOLOGIC din Târgu-Jiu! Elevii vor avea parte de dansuri din buric!